Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » A szocializmusban egyáltalán...

A szocializmusban egyáltalán nem volt kötelező az óvoda, vagy ugyanúgy mint a 90-es, 2000-res években a nagycsoportja és ha nem volt iskolaérett a gyerek, a maxicsoport kötelező volt?

Figyelt kérdés
jún. 10. 08:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
2014 óta kötelező az óvoda 3 éves kortól, előtte csak a nagycsoport volt az, napi 4 órában, vagy iskola előkészítő.
jún. 10. 09:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szocializmusban nem volt kötelező. '91-ben kezdtem az iskolát, többen is voltunk az osztályban, akik nem voltunk óvodásak.
jún. 10. 10:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tesóm 89ben született, ő csak nagycsoportos volt. Én 91ben, én voltam kiscsoportos is, mert anya visszament dolgozni. Így egyszerre kezdtük az ovit.
jún. 10. 12:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Én 2001-es vagyok, voltam kiscsoportos is, de a nyarakat a nagyszüleimnél töltöttem akkoriban. Úgy emlékszek akkor még ha ovis is volt egy gyerek, hiányzást kifejezetten nem kellett igazolni, csak arról kellett papír hogy meggyógyultam. De majd Anyukámat megkérdezem.
jún. 10. 13:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Míg manapság már az oviban is kell kifejezetten a hiányzást is igazolni ha jól tudom.
jún. 10. 13:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyaron nem kell oviba jarni most sem :D
jún. 10. 15:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Régen semennyire se volt kötelező, apukám se járt pl.
jún. 10. 17:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
4-es válasz, 3# vagyok. Azt mondja anyukám, igazolást nem kellett bemutatni, de szólni kellett, hogy mettől-meddig nem megyünk.
jún. 10. 17:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Most meg már olyan szinten kell dokumentálni a hiányzást hogy észbontó. Hátha valakinek 6 év múlva eszébe jut utána nézni hogy a Béluka 2024.májusában otthon volt mert fosott 3 napig.
jún. 10. 23:08
 10/10 anonim ***** válasza:
75%
Én '85ben 5 évesen mentem csak oviba, előtte a nagymamám vigyázott rám.
jún. 14. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!