Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Ha a gyerek már egyáltalán...

Ha a gyerek már egyáltalán nem akar aludni délben, és a bölcsiben sem tudjak elaltatni, akkor ilyenkor hova teszik a gyermeket?

Figyelt kérdés
dec. 27. 12:59
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
45%

Bölcsis korúnak aludnia kéne délután.

Leteszik az ágyára a bölcsiben és addig ott marad fekve, amíg a többiek alszanak.

Amúgy a bölcsiben annyira elfáradnak általában, hogy minden gyerek akar aludni az ebéd után. Mega gyerekek amúgy is utánozzák egymást, és ez az alvásra is igaz.

dec. 27. 13:11
 2/45 anonim ***** válasza:
38%
Hova tennék? Az ágyába. Ha ott se tudják elaltatni akkor szólnak hogy vidd haza ebéd után
dec. 27. 13:23
 3/45 A kérdező kommentje:

Ha nem alszik, és az agyában sem marad el, azért kérdeztem, hogy hová teszik? Ha mondjuk ordít, zavarja a többit.

Biztos, hogy kellene 2 évesen is aludni, de több ismerősöm is van, ahol már ebben a korban egyáltalán nem aludt a gyerek, sőt, volt ahol 18 hónapos kor után sem.

dec. 27. 13:28
 4/45 anonim ***** válasza:
95%
Az én gyerekem egy éves kora után már nem aludt napkozben. Ő feküdt az ágyában a bolcsiben -masfel evesen kezdte. Csendben volt, nem zavart senkit. Ha zavarta volna a többiek alvasat, akkor haza kellett volna vinnem ebéd után
dec. 27. 13:41
 5/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megírtad. De ha a szülők dolgoznak nem tudnak ertemenni, akkor a bölcsinek kell megoldani nem?
dec. 27. 13:42
 6/45 anonim ***** válasza:
26%
5ös, nem, a szülőnek, hiszen övé a gyerek. Bébiszitter, nagyszülők, barátok stb.
dec. 27. 13:43
 7/45 anonim ***** válasza:
71%

A bölcsi az ovival ellentétben nem kötelező. Így nem kell megoldaniuk, ezesetben neked szülőnek kell megoldani. De persze mindenhol igyekeznek és próbálkoznak.

Nekem egy kedves barátnőm járt így, egyszerűen nem aludt el ott. Így végül haza kellett hoznia ebéd után.

dec. 27. 13:45
 8/45 anonim ***** válasza:
61%
Nem, nem a bölcsi dolga megoldani. A szülő dolga. Anno én elmondtam, hogy az én gyerekem nem alszik, de lefekudni hajlandó és olyankor csak elnézelődik csendben. Azt mondták, amíg ez így van, semmi gond, viszont ha zavarja a többi gyerek alvasat, nem maradhat ott ebéd után. Amúgy a bölcsi nem kötelező, ahogy az ovi sem, illetve ez utóbbi napi négy órában, a foglalkozások ideje alatt, ami délelőttönként van
dec. 27. 13:48
 9/45 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy a szerződésben pontosan mi áll. Én azt gondoltam, hogy ők arra vállalnak kötelezettséget, hogy a gyermeket, bárhogy is legyen az felügyelik 8tól 16ig. Ha valaki visszamegy dolgozni, mert muszáj, és ilyen este fennáll hogyan oldana meg, hogy délben elhozza?
dec. 27. 14:07
 10/45 anonim ***** válasza:
37%

9es, aki gyereket szül, annak gondolnia kell ilyen helyzetekre.

Én baromira nem lennék boldog, ha egy ilyen gyerek miatt nem tudna rendszeresen pihenni az enyém, és biztos lehetsz benne, hogy tovább is vinném az ügyet.

Nem, nem vállalnak kötelezettséget. Azt a szülő vállalja, mikor gyereket vállal.

dec. 27. 14:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!