Ha a gyerek már egyáltalán nem akar aludni délben, és a bölcsiben sem tudjak elaltatni, akkor ilyenkor hova teszik a gyermeket?
Bölcsis korúnak aludnia kéne délután.
Leteszik az ágyára a bölcsiben és addig ott marad fekve, amíg a többiek alszanak.
Amúgy a bölcsiben annyira elfáradnak általában, hogy minden gyerek akar aludni az ebéd után. Mega gyerekek amúgy is utánozzák egymást, és ez az alvásra is igaz.
Ha nem alszik, és az agyában sem marad el, azért kérdeztem, hogy hová teszik? Ha mondjuk ordít, zavarja a többit.
Biztos, hogy kellene 2 évesen is aludni, de több ismerősöm is van, ahol már ebben a korban egyáltalán nem aludt a gyerek, sőt, volt ahol 18 hónapos kor után sem.
A bölcsi az ovival ellentétben nem kötelező. Így nem kell megoldaniuk, ezesetben neked szülőnek kell megoldani. De persze mindenhol igyekeznek és próbálkoznak.
Nekem egy kedves barátnőm járt így, egyszerűen nem aludt el ott. Így végül haza kellett hoznia ebéd után.
9es, aki gyereket szül, annak gondolnia kell ilyen helyzetekre.
Én baromira nem lennék boldog, ha egy ilyen gyerek miatt nem tudna rendszeresen pihenni az enyém, és biztos lehetsz benne, hogy tovább is vinném az ügyet.
Nem, nem vállalnak kötelezettséget. Azt a szülő vállalja, mikor gyereket vállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!