Az én okos 2 éves kisfiamnál ma diagnosztizáltak autizmust, most az öngyilkosságon gondolkodom, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
2016. márc. 7. 18:31
21/242 anonim válasza:
Te jó ég, mindjárt kitalálják, hogy a császártól lett autista..
22/242 A kérdező kommentje:
tudom tudom de most is folynak a könnyeim hogy miért pont az én gyerekem?a genetikai betegség akkor miért nem mutatta ki a teszt amit végeztettem a terhesség alatt 13 hetesen?
2016. márc. 7. 18:56
23/242 A kérdező kommentje:
azt hiszem kombinált teszt?vagy az autizmust nem lehet szürni?
2016. márc. 7. 18:56
24/242 anonim válasza:
Igen. Januárban. Bár még mindig nem vagyok benne biztos. Nem szereti a szemkontaktust tartani. Ha valaki tönkre tesz amit készített nagy hisztit csinál.
25/242 anonim válasza:
Autizmust sajna még nem lehet szűrni.
26/242 anonim válasza:
Ha meglepődsz a 11-es válaszon, akkor semmit nem tudsz erről az egészről, ezért ahelyett, hogy az öngyilkosságodon és a gyereked cserbenhagyásán gondolkodsz, kezdj olvasni a téma után és kérj segítséget az alapítványtól. A genetikai szűrések nem szűrnek minden betegséget egyébként. De még nem elfogadott teljesen tudományos körökben a genetikai eredete a betegségnek, csak valószínűsítik.
27/242 anonim válasza:
ISMÉT: a tudomány mai állása szerint nem tudják, hogy mi okozza. Kutatják a területet, de csak feltevések vannak. Felesleges a miértet keresni, az állapotán az nem fog változtatni. Előre nézz és keress neki és magadnak is szakszerű segítséget.
Ahogy mondtam, fejlesztéssel teljes értékű, önálló életet élhet úgy, hogy az átlagembernek fel sem tűnik, hogy autista, maximum lesz pár furcsa szokása (csak kék bögréből hajlandó inni, stb.).
28/242 anonim válasza:
Én nem vágom nagyon a témát, de sokat olvastam róla, és találtam olyan infót, hogy születéskori trauma is szerepet játszhat, nyilván nem a császár maga, hanem ha olyan ok miatt volt sürgősségi császár, ami traumát okozott a babánál.
29/242 anonim válasza:
"Az autizmus tünetegyüttes világszerte a gyermekek 0,62 százalékát érinti, az Egyesült Államokban 1,5 százalék a gyakorisága. Az 1982 és 2010 közötti svéd élveszületések adatait elemezve jutottak arra a következtetésre egy korábbi kutatás során, hogy az elektív császármetszés (vagyis az, amikor a császármetszésre nem sürgősséggel, hanem egy lehetséges komplikáció megelőzésére, előre kitűzött időpontban kerül sor), 21 százalékkal növeli az az autisztikus spektrumzavar előfordulásának gyakoriságát."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!