Az én okos 2 éves kisfiamnál ma diagnosztizáltak autizmust, most az öngyilkosságon gondolkodom, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
2016. márc. 7. 18:31
11/242 anonim válasza:
Hívj fel segélyvonalat vagy keress autista gyerekkel élő szülőket.
Ha öngyilkos leszel, a gyereked nevelőotthonba kerül, ahol nagyon rossz sorsa lesz. Ilyen életet szánsz neki?
Fejlesztéssel nagyon sok mindent el lehet érni. A rokonságban van egy autista kisfiú, már normál iskolába jár, a fejlesztések hatására alig észrevehetőek az eltérések nála - már tíz éves.
12/242 anonim válasza:
Még nem tudják pontosan, hogy mi okozta. Az önostorozás nem segít rajtad, ezt a helyzetet kell elfogadnod, akármi is okozza.
13/242 anonim válasza:
nem volt császármetszés véletlenül?
14/242 anonim válasza:
Teljesen probléma mentes volt. Az alapítványnál átvertek. Én fiamra pl 2 évesen senki nem mondta még a gyanút sem és még is az. Borzasztó.
15/242 anonim válasza:
Megértem, hogy kétségbe vagy esve, ahogy az egyik válaszoló is. De az autizmusnak vannak fokozatai, és azt kijelenteni, hogy soha nem lesz boldog és nem lesz képes önálló életre nagyon elhamarkodott. Vannak olyan autisták, akik teljes életet élnek, és például azon a véleményen vannak, hogy az autizmus nem betegség, nem fogyatékosság, csak egy más állapot, és nem szeretnék, ha meggyógyítanák őket, mert azzal a személyiségük egy része veszne el. Most a legfontosabb, hogy megnyugodjatok, és tájékozódjatok. Nem lesz egyszerű, ez biztos, de erősnek kell lennetek a gyerekekért.
16/242 A kérdező kommentje:
11 es komolyan?ilyen van?ez eröt ad
2016. márc. 7. 18:53
17/242 A kérdező kommentje:
de császár volt miért kérded?
2016. márc. 7. 18:54
18/242 anonim válasza:
Én császáros voltam de attól nem lesz autista valaki. Ez genetikai betegség. Enyém aspergeres autista.
19/242 anonim válasza:
Azért ez nem a világ vége, rengeteget lehet még fejleszteni rajta, ha ilyen korán elkezditek, ha te nem állsz mellette teljes energiával akkor ki fog? Muszáj lesz felülkerekedni ezen az érzésen és az energiáidat arra fordítani, hogy a legtöbbet kihozd a helyzetből. A gyerekednek szüksége van rád, a támogatásodra, a szeretetedre!
20/242 A kérdező kommentje:
kedves válaszoló akinek 5 éves gyereke van most kaptál diagnózist?mik a tünetek?
2016. márc. 7. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!