Édesanyák ti beadatjátok a 13éves lányotoknak a méhnyak rák elleni oltást?
Kedves 30-as, belőled írtam a szakdolgozatom. A magyar fej hajlamos elhinni a konspirációkat, mert ettől okosabbnak, benfentesebbnek hiszi magát, szeret antalvalit olvasni, és szereti hinni, hogy a sorsa alakulásáért ő nem felel, ezáltal hárít felelősséget orvosra, gyógyszergyárra, a gonosz gazdagokra, zsidókra, nagy fekete mackókra, kinek mi jön be.
Én neked nem adnék szavazójogot, akkor azt hiszem ez 1-1.
Szerintem ezt a vitát nem érdemes tovább folytatni. Teljesen fölösleges olyanokkal vitázni, akik gyakorlatilag egy érvelésre annyi választ adnak, hogy "nem adnék szavazó jogot, vagy hogy majd kinövi, stb."
Én az ilyen összecsapott, témaelterelő válaszokért megbuktatom a diákjaimat, tekintve hogy egy nyamvadt középfokú érettséginél is minimum 3 oldalban kell érvelni. Ebből pontosan látszik bizonyos válaszadók iskolázottsága. Tudjátok érdekes 2 diplomás, több nyelvet beszélő tanárként azzal szembesülni, hogy valaki azt mondja neked hogy a tudatlanság magasiskoláját képviseled...
Úgy gondolom, majd az idő igazol minket. Úgy ahogy a BCG oltás miatt nem kap a gyerekünk tuberkulózist, úgy nem fog kapni a HPV oltásnak köszönhetően méhnyakrákot sem.
Majd ha ne adj' isten azoknak a gyerekei méhnyakrákot kapnak, akiknek lett volna lehetőségük ingyen beadatni az oltást, akkor majd írják meg, hogy a továbbiakban hogy tudnak a gyerekük szemébe nézni.
Lehet,hogy hülye vagyok, lehet,hogy nem is erre gondoltatok (HPV) de aminek ennyi és ilyen durva mellékhatásai lehetnek,semmiképp nem adatnám be senkinek,nemhogy a saját gyerekemnek.
mellékhatások részt olvassátok el.
A HPV oltás előtti (rák)szűrés azoknál a nőknél szükséges, akik szexuális életet élnek, mivel ez a fertőzés útja. Többek között azért a 13 éves korcsoport a "célcsoportja az oltásnak", mert ők (jobb esetben) szexuálisan még nem aktívak, tehát nem is fertőzöttek, vizsgálat nélkül olthatók.
A cikkel kapcsolatban: a bőrpír, fájdalom, duzzanat, láz oltási reakciók, bármelyik oltás után előfordulhatnak.
"Sajnos, több mellékhatásról és az oltás beadásától számított BIZONYOS IDŐTARTAMON BELÜL sok megbetegedésről is beszámolnak KÜLÖNBÖZŐ statisztikák."
Mennyi az a bizonyos időtartam? 1 óra vagy 10 év? Nem mindegy... A különböző statisztikákra pedig itt egy példa: 2 embert ugyanazzal az oltással beoltanak. Egyiknek semmi baja sem lesz, a másikat meg hazafelé elüti egy autó és meghal. Ezek szerint az oltás a beoltott esetek felében halált okoz...
Kedves Hatodik, Hetedik válaszoló, És sokan Mások! Ne hülyézzétek le a másikat azért, mert nem adatja be az oltást gyermekének. Mindenkinek szíve joga eldönteni, mit szeretne.
Egyébként én sem adatnám be az oltást! Ha ingyenes, ha nem. Lehetséges mellékhatások, amik ismerőseimnél, barátaimnál jelentkeztek (orvosi papírral alátámasztva, hogy az oltás okozta): Meddőség, nehéz teherbe esés, valamint a human papiloma vírus nem minden fajtása ellen véd! A vírusnak legalább 50 fajtája létezik, de az oltás csak 25-30 fajtája ellen véd. Nem akarok senkit sem elrettenteni, ez magánvélemény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!