Rsv vírus tapasztalatok?

Figyelt kérdés

3,5 éves kisfiamnak RSV fertőzése van. Általában mennyi idő mire ez a betegség “elmulik”? Egy hete tart nála, lázzal, extra levertséggel kezdodott, aztán jött az orrfolyas, köhögés, ejjeli köhögés. Jelenleg több nyákoldót kap, vírusölőt is szed. Remelem nem lesznek nagyobb gondok. Mostmár tér vissza az étvágya, és jobb a kedve is. Mennyi idő ennek a betegségnek a lefolyása vajon? Ja hozzateszem hogy én is elkaptam, és én is szornyen érzem magam, nátha, köhögés, nulla étvágy (mondjuk ez nem baj 🤣)

Túl vagyunk már a nehezen? Vagy ennek a vírusnal ezt nem lehet megallapitani? Lehet menni ilyenkor sószobaba? Jó lenne ra? (Nálunk a sószoba olyan, hogy csak mi vagyunk, tehat nem vagyunk egy szobaban idegenekkel)

tegnap 22:47
 1/3 anonim ***** válasza:
52%

Bocs az offért, de:

Le is tesztelték a torokváladékot, és tudod, hogy rsv?

9 év alatt nem láttam olyan orvost,aki a lányomat tesztelte volna bármire is. Pedig volt 7 hányás-hasmenésünk is. Az se derült ki soha,hogy épp milyen fertőzés volt. 1x sem,pedig mindig 1 hetet kórházban voltam vele. (gyenge immunrendszerű)

tegnap 23:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, tesztelt :)
ma 07:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom rsv volt-e de még röntgenre is elküldték a fiamat, úgy fulladozott. Úgy 1,5 hét volt, de a köhögés még elhúzódhat sokáig, persze már nem olyan durván.

1 hét elteltével azért bőven reménykedhetsz, hogy egyre jobb lesz már.

ma 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!