Édesanyák ti beadatjátok a 13éves lányotoknak a méhnyak rák elleni oltást?
Én semmiképpen nem adatnám be se ezt, se másmilyen oltást. Aki bizonytalan benne, olvasson jobban utána. A neten sok érdekes tanulmány van az ellen oldalról és könyv is létezik a témában. Ha bizonytalan volnék, én ezt tenném, mert itt csak olyanok válaszoltak, akik nem értenek hozzá, csak félnek a betegségtől. A 19-es utolsó mondatában van a lényeg. Ha erős az immunrendszer, nem tudja betegség megtámadni. Az oltás pedig gyengíti az immunrendszert. Nekem egyértelmű.....
(H1N1 ellen beoltattad a gyereked?)
"Ha erős az immunrendszer, nem tudja betegség megtámadni."
De ha az immunrendszered nem ismeri az adott betegséget, lehet bármilyen erős, nem fog tudni reagálni. Erről szólna az oltás. Az adott betegség legyengített verziójával kvázi "megtanítják" a szervezetet védekezni. De persze egyszerűbb mindenben gonosz összeesküvést látni...
19-es
Legyen az utolsó 1 mondatomat visszaszívom, de mondd azt hogy az előtte lévő ötnek sincs értelme
Isten őrizz!!!
A népességcsökkentési terv része ez az oltás is,ahogy a többi is.
Akinek beadják 20 éven belül szörnyű kínok között pusztul el rákban.
Utolsó éveiben pedig a gyógyszermaffiát fogja támogatni.
Sok esze van annak,aki ilyen vegyszert beadat a saját szeretteinek.
Bármi elleni oltás pont ,hogy azt okozza, ami ellen kitalálták a zsivány emberek.Esetleg más formában,de ,hogy erősen immunrendszer gyengítőek a védőoltások,az hétszentség..
Buta vagy kérdező és könnyen befolyásolható. Én a gyerekeimnek annak idején egy halom pénzért adattam be, te pedig ingyen kapod és nem élsz vele.
Ez az oltásellenesség egy jó nagy biznisz, semmi több.
Behülyítenek titeket ezekkel az oltáskivezetésekkel, meg a homeopátiás bogyókkal, amik egy halom pénzbe kerülnek. Sem hatóanyaguk, sem pedig mellékhatásuk nincs. Még a kamilla teának is mellékhatása, könyörgöm
Arról nem is beszélve, hogy olyan hülyeségeket elhisztek, hogy az oltásoknak a népirtás a céljuk. Most komolyan ti jártatok valamilyen elemi iskolába? Szoktatok olvasni? Magyarország népessége folyamatosan csökken. Már számtalan támogatást bevezettek, hogy megnőjön a gyerekvállalási kedv. Lásd: családi, gyed, gyes, gyed extra, ingyen tankönyv, ingyen étkeztetés a sokgyerekeseknek, stb. Szerintetek ha a népünk kiirtása lenne a cél, akkor elsőként nem ezeket szüntetnék meg?! Gondolkozzatok, kérlek gondolkozzatok!!! Nem kell, hogy értelmiségiek legyetek, sőt érettségivel sem kell rendelkeznetek. Csak ara van szükség, hogy józan paraszti ésszel gondolkozzatok! Tegyétek meg mindannyiunk érdekében!
Kedves utolsó!
A tudatlanság magasiskolája amit képviselsz.Szavazójogot sem adnék a kezedbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!