Van itt gyermekorvos?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos kérdésem lenne. Külföldön élek, itt nem segítenek a gyerekemen...:((
2013. nov. 19. 21:11
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Sterimart használok. Azt nem tudom, hogy calcimusc-ot adhatok-e neki?!
2013. nov. 21. 00:26
 22/32 anonim ***** válasza:
igen adhatsz neki calcimuscot, 3x félampullát (legalábbis, ha az én 1 éves fiam így kaphatta, akkor a te gyerkőcödnek is adhatok). Hosszútávon nem szabad adni azt tudom. Max. 5-7 napig add, aztán, ha még mindig beteg, lázas, akkor úgy is újra megkísérled a dokit...
2013. nov. 21. 09:53
 23/32 A kérdező kommentje:
Ma vegre kapott antibiotikumot. Ezt is csak azert, mert mar zorejeket hallott a doki a tudejebol..... no comment
2013. nov. 21. 22:18
 24/32 anonim ***** válasza:
Jobbulást nektek!
2013. nov. 22. 16:03
 25/32 A kérdező kommentje:
köszi
2013. nov. 22. 21:18
 26/32 anonim ***** válasza:
Jobban van már a kicsi?
2013. nov. 25. 16:44
 27/32 A kérdező kommentje:
Igen, már sokkal jobban van. Még taknyos és köhög, de legalább már nem lázas.:) Köszi az érdeklődést.:)
2013. nov. 25. 21:11
 28/32 A kérdező kommentje:
Nos, tegnap reggelre ömlött a füléből a genny. Vittük vissza a dokihoz (kedden is elvitte hozzá a férjem, mert megint lázas volt, de szerinte csak az antibiotikum utóhatása). Kapott egy erősebb antibiotikumot. Remélem ez már végre véget vet ennek a rémálomnak, ami már több, mint 1 hónapja tart. Szegény 1kilót fogyott ez idő alatt..
2013. dec. 6. 17:14
 29/32 anonim ***** válasza:
Úr Isten! Borzalom, ami ott van! Remélem nem értettem jól és nem azt mondta a doki, hogy a füléből folyó genny az antibiotikum miatt van...mert ez durva lenne! Úgy látom volt szegénykének egy jó kis mandulagyulladása, ami ráhúzódott a fülére, mert nem kezelték rendesen! Én a helyedben nem hagynám ennyiben. Ha van lehetőségetek vigyétek el fül-orr-gégészhez, hogy nincs e gond (pl.: részleges dobhártyaszakadás), illetve nagyon figyeljetek rá oda, hogy a későbbiekben jól hall e!!! Ha ismertek olyan szakembert, akkor érdemes hallásvizsgálatot is készíteni, biztos ami biztos! Ja és az antibiotikum mellé adjál neki normaflort, vagy lactiv baby-t...szóval valami probiotikumot.
2013. dec. 7. 13:43
 30/32 A kérdező kommentje:
Most jöttünk haza a kórházból. 4 napot voltunk bent, mert a áza nem múlt. Újabb antibiotikum. A tüdeje nem tiszta. Reméljük ez az antibiotikum már tényleg használ.
2013. dec. 20. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!