Az alábbi dolgokat a szülés előtt (vagy után) a gyermekorvos írja fel receptre, vagy nekünk kell megvenni?
D és K vitamin, alkohol, hintőpor, steril gézlap, gyógyszerek.. Ezek receptre kaphatók?
Fürdető, popsikrém, olaj a babának? Ezt az orvos fogja megmondani, milyet kell beszereznünk, vagy már születése előtt bemehetünk a gyógyszertárba megvenni?
Szülés előtt fogja felírni az orvos.
Nekem a védőnő hozta el kb.32hetes terhes lehettem.
Mindenképp kérj receptet úgy jóval olcsóbbak
Nekem fel kellett hívni a védőnőt, amikor kijöttünk a kórházból, még aznap elment a férjem a gyerekorvoshoz elkérni a recepteket. Steril gézlapot nem ír fel az orvos, bár én nem is használtam semmire. Olajat sem ír fel a doki, én azt sem használtam, mert nem volt koszmója a babámnak. Ezenkívül felír még lázcsillapító kúpot.
Kérdezz rá a védőnődnél, hogy nálatok mi a teendő.
Köszönöm a válaszokat. Igazából még nem választottam gyerekorvost, nem szólt a védőnőm. De jó lenne, ha előre megírná, mert más városban szülök, mint ahol lakunk és ahol a leendő gyermekorvos rendel.
Majd ma lemegyek megkérdezni a védőnőt, mert tényleg mindenhol másképp zajlanak ezek az események.
Én mâr szülés előtt kivaltottam így a páromnak nem kellett a szülőszobáról a gyógyszertárba rohangálnia.
Kell vinned a kórházba ezekből a receptekből:gézlapot,hintőport,alkoholt,popsokrémet---tehát szüles előtt ki kellene valtani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!