A gyermekorvos nem mondott semmit a kisfiam fütyijéről, akkor nincs teendő?
Elég egy buta gyerekorvosod van.
Én is pár napja mutattam meg a gyerekorvosunknak a kisfiam kukiját.Hozzá se nyúlt a doki,csak mondta,hogy mit csináljak.Tilos húzogatni.Azt mondta teljesen rendben van, attól mert kicsi a lyuk,nincs fele semmi baj.Ahogy nő úgy fog változni.
Én azt tudom tanácsolni neked,hogy vidd el egy normális dokihoz a fiadat.Valószínű,hogy megsérült a kicsinek amikor a doki hátra hozta amilyen (hülye) már bocsánat.
Ezért mondják, hogy nagyon nem kéne húzogatni a bőrt a kukiján a kisfiúknak, mert elég ha az ember egy kicsit nem úgy húzza hátra és máris bereped, ami nagyon tud fájni, ha olyan a sérülés.
El kell vinni urológushoz, az szakember, ő megnézi, megmondja, hogy mi a helyzet.
Tök más, mint egy gyerekorvos.
A mi gyerekorvosunk 1 évesen műttetni akarta a fiúnkat a fityma miatt, az urológus pedig azt mondta, hogy várjunk 2 éves korig. Vártunk is. Akkor egy icipici területen volt már csak letapadás neki, amit ott, az ambuláns kezelésen leválasztott. És azóta sem tapadt vissza, minden este fürdéskor hátrahúzom neki, hátrajön teljesen és nincs is vele gond. Sőt, a fiam is hátra tudja saját magának húzni.
A lényeg, hogy mikor fürdik, akkor ha tudod, húzd neki hátra és mosd meg. De ha nem megy hátra, valami gond van, akkor pedig urológus szakembernek kell megmutatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!