Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 2 éves kisgyerek elkapott...

2 éves kisgyerek elkapott hányós vírust. Érdemes elvinni az ügyeletre?

Figyelt kérdés

Először kapott el ilyet, délután még semmi baja nem volt, bár étvágya már nem volt, most este kétszer hányt. Pici vizet tudtam utána itatni vele. Holnap reggel érdemes elvinni az ügyeletre? Vagy elég hétfőn a rendes orvoshoz menni?

Ugye nincs rá esély ennyi idős gyereknél hogy éjszaka ha esetleg hány, megfulladjon? Vele fogok most aludni persze.

Ne haragudjatok a buta kérdésekért, aggódós típus vagyok, és eddig szerencsére még nem sokat volt beteg.

jan. 11. 21:48
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
33%

Mert nem biztos, hogy meg tudod állapítani. Én 1x jártam úg,y hogy bevittem ügyeletre, lecsesztek, hogy minek mentünk, vihetem oviba. Másnap lecsesztek, hogy miért vittem be. De olyan is volt, hogy láttuk, valami van a gyerekkel. Háziorvos nem látott semmit. Azt mondta, hogy még nincs semmi, de ha úgy gondoljuk, ő lesz az ügyeleten, vigyük nyugodtan. Pár órával később ott kötöttünk ki. Nem szeretem mindennel elcipelni a gyereket, sőt, volt, mikor csak telefonon szóltunk oda, hogy x probléma van, igazolás kellene. Ha rosszabbodik, természetesen bevisszük. Volt, amikor tényleg csak igazolás kellett, de volt, hogy annyit romlott, hetekig jártunk kontrollra ( köhögés miatt). Az én lányom pl köhögés miatt szokott legtöbbször hányni, úgy, mint az egyik válaszoló. Éjjelente 5-6x huzatoltam+ zuhanyoztattam a gyereket.

Az elején az ember bizonytalan, jobb elvinni dokihoz. Később úgyis megtapasztalja a szülő, hogy mikor érdemes megnézetni.

jan. 12. 20:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!