Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 2 éves kisgyerek elkapott...

2 éves kisgyerek elkapott hányós vírust. Érdemes elvinni az ügyeletre?

Figyelt kérdés

Először kapott el ilyet, délután még semmi baja nem volt, bár étvágya már nem volt, most este kétszer hányt. Pici vizet tudtam utána itatni vele. Holnap reggel érdemes elvinni az ügyeletre? Vagy elég hétfőn a rendes orvoshoz menni?

Ugye nincs rá esély ennyi idős gyereknél hogy éjszaka ha esetleg hány, megfulladjon? Vele fogok most aludni persze.

Ne haragudjatok a buta kérdésekért, aggódós típus vagyok, és eddig szerencsére még nem sokat volt beteg.

tegnap 21:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Amikor az én lányom két éves volt (meg nem is töltötte be!), egyetlen egy éjszaka alatt 12x (!?) hányt, már nem volt több tiszta ágyneműnk, amit fel tudtam volna húzni.

Nem voltunk orvosnál, reggelre már nem volt semmi baja. Reggelizett és játszott.

Ha a hányáson kívül nincs egyéb tünet (láz, kiütés, stb) akkor nem kell orvoshoz vinni.

Jobbulást.

tegnap 22:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Jobban mondva kiegészíteném annyival hogy elég egy órát is várni.
tegnap 22:55
 13/13 anonim ***** válasza:
40%
Ha a hasa is menni fog, akkor mindenképp ügyelet, nehogy pl Rota-vírus legyen.
tegnap 23:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!