Így, hogy szamárköhögés járvány van fél éves babával mennyire jöttök-mentek tömegbe?
Az első gyerekem covid baba. Kb 3 éves koráig még plázába is fèlve vittem. Most a kicsi 7 hós, vele nem akarok bezàrkózni. 7 oltást kapott már, így jövök-megyek vele, pl most étterembe készülünk sok ember közé baráti összejövetelre.
Ettől most felelőtlen lettem? A nagyobbnak a bezárkózásomnak hála egy 0 lett az immunrendszere. Azért kicsit bánt a lelkiismeret, hogy sok ember közé vinném a kicsit.
39# Pont ezt magyarázom ha elolvastad volna, hogy elkerülhetetlen, hogy bezárkózz. Az RSV-ről meg annyit, hogy éveken át ápoltam, így igen van fogalmam, köszönöm, már a köhögés hangjából felismerem. Amikor már nincs szabad hely és szabad oxigén, de újra és újra jön még egy és megy pici. Az is igaz, hogy a covid alatt nem találkoztam eggyel se a bezárások miatt, de akkor meg a covid ment. Igen, ettől viszont tartok is, de gondolom más is, senki se szeretné nézni heteken át az oxigénen levő gyermekét fulladva, esetleg az intenzíven. Remélem neked is minimum egy tapasztalatod van az rsv-ről és nem csak a neten olvasva. Amúgy se értem az értetlen hozzáállásod, hisz ugyanazon a véleményen vagyunk. :D Nálunk is van nagyobb, elkerülhetetlen, ahogy pont erre akartam rávilágítani, hogy sajnos megeshet, hogy mindenki újra van oltva még is átadja a picinek a szamárköhögést. Mondjuk itt már egy 7 hónaposról beszélünk.
Na most akkor olvasd el újra és újra, amíg nem tiszta, hogy ugyanaz a véleményünk.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!