Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Az oltások nem veszélyesek?...

Az oltások nem veszélyesek? Miért olyan biztos ebben mindenki?

Figyelt kérdés
Nem bízok meg a gyerekkori oltásokban sem. Amilyen világban élünk, szerintem teljesen érthető is. Szerintem itt már nem az cél, hogy meggyógyítsanak, hanem mérgeznek mindenhogy. Miért vagyok köteles beadatni egy olyan anyagot a gyerekemnek, ami nem megbízható? Egyáltalán milyen dolog az, hogy más dönti ezt el helyettem? Borzalmas világban élünk. Aki tudja, hogy hogyan tudnám kikerülni, tudna segíteni?
2023. aug. 22. 11:19
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
100%

Akik nem akarják magukat ilyenekkel "mérgezni", mint az oltások, azok szerint gondolom sokkal jobb volt ezer éve még pl, na akkor tuti nem volt semmi gyógyszer, oltás, kemikáliák, egyebek.

Az, hogy mindezek ellenére kb 2 vagy 3x kevesebb ideig éltek az emberek, az már részletkérdés. 😅

2023. aug. 22. 22:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!