Az oltások nem veszélyesek? Miért olyan biztos ebben mindenki?
A hagyományos oltásokban bízhatsz. Az mrsn alapúakban már nem igazán.
Az összes gyerekkori oltás hagyományos oltás.
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy van igazság abban, amit írsz. Én minden kötelező oltást beadattam a gyerekemnek, de amennyi rémhírt hallottam én már például az MMR oltásról, örülök, hogy akkor nem olvasgattam róla...
És nem csak olvasok,de a saját környezemben is látok olyat, akinek a gyerekénél komoly regressziót okozott a fejlődésében ez az oltás. Félelmetes. Az oltáspártiak le fognak pontozni, de sajnos ez így van.
Ha lenne BÁRMIFÉLE idegrendszeri eltérés a családban, nem adatnám be. Van rá lehetőség, hogy a kötelezőket orvosi javaslatra kikerülje valaki, ennek is utána lehet olvasni.
Ja, és aki azzal jön, hogy régen is megkaptuk az oltásokat... Pontosan tudom, hogy ezt az oltást mi még több adagban kaptuk meg, ha megkaptuk (90-es évektől van).
Okkal támadják azt, hogy egyszerre legyen ez a 3 hatóanyag beadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!