Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Az oltások nem veszélyesek?...

Az oltások nem veszélyesek? Miért olyan biztos ebben mindenki?

Figyelt kérdés
Nem bízok meg a gyerekkori oltásokban sem. Amilyen világban élünk, szerintem teljesen érthető is. Szerintem itt már nem az cél, hogy meggyógyítsanak, hanem mérgeznek mindenhogy. Miért vagyok köteles beadatni egy olyan anyagot a gyerekemnek, ami nem megbízható? Egyáltalán milyen dolog az, hogy más dönti ezt el helyettem? Borzalmas világban élünk. Aki tudja, hogy hogyan tudnám kikerülni, tudna segíteni?
2023. aug. 22. 11:19
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
94%
Azt hiszem, vállalkozást indítok, szép kis fehér, világoskék és rózsaszín, meg mesefigurás koporsókat fogunk gyártani. Igény láthatóan volna rá.
2023. aug. 22. 11:37
 12/51 anonim ***** válasza:
24%

10: nem-nem, így egyben a 3 oltás 91-től van:

[link]

2023. aug. 22. 11:40
 13/51 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nincs gyerekem, a covid oltást nem adattam be, de ezek a "régi" oltások már kiforrottak és, ha majd a covid oltás is kiforrottabb lesz és kelleni fog, mert nem 0,0000 % az esélye, hogy meghalok benne, akkor azt is beadatom. Rengeteg fertözö gyermekbetegséget elöznek meg ezek az oltások, ahogy elöttem írták, nézd meg az olyan országokat, ahol nincsenek, mennyi gyermekhalál. Èn nem kockáztatnék.
2023. aug. 22. 11:42
 14/51 anonim ***** válasza:
80%
Jelentve.
2023. aug. 22. 11:52
 15/51 anonim ***** válasza:
82%
12# Így 30+-ként még élek és virulok,pedig már egybe kaptam. De most nem azért,de ott a polio elleni oltás...jobban tartok az adott betegségtől. A bexsero is napi szinten kérdés,de csak mert testközelből beöltözve nem láttak még ilyet itt az emberek. Sőt,gyerekkoromba megharapott egy kutya,így megtoltak jó pár adag veszettség elleni oltással,talán 5-6-ot kaptam egy hét alatt,pedig a közelembe senki nem kapott ilyet,nem hinném hogy olyan kiforrott volt. Még élek,köszönöm szépen.
2023. aug. 22. 11:54
 16/51 anonim ***** válasza:
19%

Én is már egyben kaptam, és igen: semmi bajom. A gyerekemnek se! Hála égnek!🙏 Ezt kívánom tényleg mindenkinek, de sajnos tény, hogy az ilyen mértékű idegrendszeri problémák azóta súlyosbodtak... Pont a 90-es évektől.

Nem állítom, hogy az oltás rossz. Végülis... Jobb ma egy idegrendszeri éretlenség, mint holnap egy kanyaró. Csak nyugtasd azt a szülőt, akinek emiatt az oltás miatt lett komoly problémája gyerekkel.

2023. aug. 22. 12:04
 17/51 anonim ***** válasza:
100%

16: és véletlenül sem az okozhatja a súlyosbodást, hogy a 90es években még szórványosan léteztek téglafonok, ma meg a kétévesek közt is van, aki felhasználó szintén kezel okostelefont, tabletet és internetes platformokat. Még véletlenül sem.

Ja és ez kizárólag a szigorú magyar rendszerre jellemző, véletlenül sem jelenik meg olyan országokban, ahol gyakorlatilag nincs kötelező oltás.

2023. aug. 22. 12:10
 18/51 anonim ***** válasza:
17%
17: teljes mértékben igazad van etéren, sajnos ez is közrejátszik. Viszont az oltás utáni azonnali regresszió nem ennek köszönhető. Mondhatjuk, hogy amúgy is benne volt a génjeiben, valószínűleg kijött volna rajta... Vagy nem! Ezt ilyen esetben már nem tudjuk meg.
2023. aug. 22. 12:13
 19/51 anonim ***** válasza:
75%
A covid oltásokat szerintem nem lehet egy lapon említeni a régi, több évig próba alatt álló oltásokkal, amit mi is megkaptunk és valós betegségek ellen véd.
2023. aug. 22. 12:15
 20/51 anonim ***** válasza:
100%

18: minden immunreakció ronthat állapotokat, de nem okozza azokat. A nagyobbik gyerek hipotón, megfigyeltem hogy minden oltás után visszaesik a mozgása. És minden betegség után is, rendszerint súlyosabban. Ez gyakori és átmeneti (!), genetikai megbetegedések esetén is látható. Csak jobban összekötik az oltásokkal.

Ettől még az oltások szükségessége és előnyei megkérdőjelezhetetlenek addig, amíg nem szkafanderben létezünk egész életünk során.

2023. aug. 22. 12:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!