Az oltások nem veszélyesek? Miért olyan biztos ebben mindenki?
42! Dehogynem sajnos...Ha a gyerekorvos hamis igazolást állít ki, meg se tudja senki!
Egyik közeli anyuka állítja,hogy az ő gyerekei nem kaptak oltást,de van papírjuk. Ki tudja,igaz-e.
Ha kiderül, hogy nem kapott oltást. De van,hogy ki se derül...
43as voltam
Az oltásoknak is lehet mellékhatása, de még mindig kevésbé kockázatosak, mint a megbetegedés, ami ellen adják. Ha jól tudom, a nálunk kötelezők közül a BCG-nél a legnagyobb a valószínűsége a mellékhatásnak, de inkább ez, főleg ha csak egy rusnya hólyagról van szó, mint egy szaftos, gyerekkori TBC a maga szövődményeivel. Édesanyámnak kisgyerekként volt, olyan állapotban is van a tüdeje. A járványos gyermekbénulást is kihagynám, ha lehet. Pedig ahogy előttem már említették, a polionak is megvan a maga története, de inkább beadták az akkor nem olyan régi múltra visszatekintő vakcinát a gyerekeknek, mint hogy megnyomorodjon évi párszáz vagy ezer gyerek.
Ezer meg egy dologgal lehet ártani egy gyereknek, elég csak az életmód és lelki egészség terén körülnézni, az oltás ehhez képest csepp a tengerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!