Az oltások nem veszélyesek? Miért olyan biztos ebben
mindenki?
Figyelt kérdés
Nem bízok meg a gyerekkori oltásokban sem. Amilyen világban élünk, szerintem teljesen érthető is. Szerintem itt már nem az cél, hogy meggyógyítsanak, hanem mérgeznek mindenhogy. Miért vagyok köteles beadatni egy olyan anyagot a gyerekemnek, ami nem megbízható? Egyáltalán milyen dolog az, hogy más dönti ezt el helyettem? Borzalmas világban élünk. Aki tudja, hogy hogyan tudnám kikerülni, tudna segíteni?
Ja, sokkal jobb volt dédanyánk idejében, amikor még nem "mérgezték" a gyerekeket. Igaz, 36-38 év volt a várható élettartam a rengeteg csecsemőhalál miatt, csupa olyan okokból, amik ma már pl. egy antibiotikummal orvosolhatóak.
Az ilyen gondolkodású embereket sterilizálni kéne, hogy véletlenül se szaporodjanak. Mert a covid óta mindenki k***a okos lett, mindenhez ért. Lehetett tudni, hogy idő kérdése lesz, hogy a már évtizedek óta bevált oltásokat is megkérdőjelezik majd az "okosok".
2023. aug. 22. 13:11
32/51 anonim válasza:
Én a kötelezőkön kívül csak a bexerot adattam be,soha többé nem fogok mást. A covid oltásoktól az ismerőseim 80%a autoimmun lett. Szerencsére én nem adattam ne magamnak.
2023. aug. 22. 13:30
33/51 anonim válasza:
Ismerősöm gyereke egy lett a többszázezerből. Olyan mellékhatása lett az egyik csecsemőkori oltásnak,hogy a mostmár nagyfiú még ülni se tud. Nem ül,nem beszél..semmi. Egy fekvő szobanövény lett belőle, pedig egészségesen született.
De ez iszonyat ritka.
Az én lányom betegen született. Csúsztak az oltásai,a háziorvos remegett a félelemtől,mikor beadta neki az elsőket...
De szerencsére nem lett semmi baj. Pedig úgy volt, hogy többet nem is kaphat meg.
Végül csak a ROTA elleni lett megtiltva neki.
2023. aug. 22. 14:04
34/51 anonim válasza:
32# Akkor viszont az ország összes eü dolgozójának 80%-a beteg lett,mert ott bizony 3 kötelező volt. Dolgozni sem tudnak sajnos,bezártak az osztályok is.
2023. aug. 22. 14:19
35/51 anonim válasza:
34!
A húgom diplomás ápoló. A Pfizer után műteni kellett a kezét. Sokáig nem tudott dolgozni.
Gondolom,nem véletlen, hogy a gyerekrehabon,ahova hordom a lányom, mikor bekukkantott egy dolgozó,kérdezni a többit,kérnek-e oltást (talán influenza ellen), egyöntetűen mondták, hogy NEM!
2023. aug. 22. 14:23
36/51 anonim válasza:
34, autoimmun betegségekkel tudsz dolgozni ha kezelik.
2023. aug. 22. 14:45
37/51 anonim válasza:
34# Ez szomorú valóban,nálunk is volt egy rosszullét a 300 fős épületünkbe. Végigdolgoztam a covid időszakot covid osztályon 3x oltott kollégákkal,majd a végén újra a saját helyemen. Közben a férjemnek is kötelezővé tették,illetve további 4 eü-s családtagomnak is. Erre írtam,hogy elég erős túlzás a 80%. 1(!)emberről tudok ezek közül.. Ami nem azt jelenti,hogy nincs,csak mindig meglepődök mikor mondják,hogy az összes ismerősük stb. beteg lett én meg nem tudok egyet se pedig a sűrűjébe voltam/vagyok.
2023. aug. 22. 14:45
38/51 anonim válasza:
37# vagyok. Egyébként hosszú évek óta,amikor még covid se volt ugyanígy reagáltunk bent az influenza elleni oltásra,amikor kérték. :D Soha nem vettem fel,lehet a covid ellenit se tettem volna,ha nem a munkahelyem bánja és a megélhetésem.
2023. aug. 22. 14:48
39/51 anonim válasza:
300 főt nyomon követsz azóta is? Gondolod mindenki megosztja a problémáját veled? Az én ismerőseim,akikről beszélek,ők is csak az oltás utáni évben jutottak el oda,hogy egyáltalán orvoshoz menjenek és hónapokba telt diagnosztizálni őket. Testvéremet majdnem 2 éve küldözgetik ide-oda,pedig magánba jár, és még mindig nem tudják,mi baja. Az ismerőseimnek messze nem a 100%-a kapott oltást,így nyilván az oltást kapottak 80%-áról beszélek.
2023. aug. 22. 14:51
40/51 anonim válasza:
39# Hát figyelj..nem követem nyomon,de mivel akkora munkaerőhiány van,hogy az épületünkbe forgó rendszerbe több helyen is besegítettünk illetve a folyosón is beszélgettünk így nyilván elég sokáig ez volt a beszédtéma,mivel mindenki félt. Ennyi. Innen van a baráti köröm is,a rokonok közül van kb 3-4 ember,aki nem lett oltva tehát nekem rajtuk kívül nincs más oltatlan,ez alapján írtam. De ez az én környezetem,ennyi. Lehet a máséba meg 10 oltottból 10 beteg,neki más a meglátása. Csak ezzel az a gond,ha én holnap beteg leszek,akkor egy gyakoris laikus de még egy adjunktus se fogja tudni megmondani,hogy az oltás miatt vagy amúgy is beteg lettem volna. Bármilyen hihetetlen,de sajnos oltás előtt is dugig voltak a kórházak autoimmun betegekkel...legalább is a mi gyerekrészünk tutira,sajnos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!