2100-as méhszájjal a jóslófájások veszélyesek? 33 hetes terhes vagyok; 4 hete tudom hogy C:2100 most pedig jóslózok 2 napja. Mindenképpen tovább fogok így nyílni?
Figyelt kérdés
Helyesen fekszem pihenek otthon ahogy 1 hónapja megbeszéltem a dokimmal.
Jövőhétre van időpontom hozzá. Addig is érdekelne hogy c2100-nál veszélyesebbek e a jóslófájások?
2017. nov. 11. 08:06
1/5 anonim válasza:
Egyszer biztos tovább nyílsz😊😊 de én 2100al hordtam vegig a 18.héttől és kivárta a császár napját
2/5 A kérdező kommentje:
Aztaaa. Ez komoly?? És neked voltak jósló fájásaid? Hogy viselted? Végig feküdted 18.héttől?
2017. nov. 11. 08:32
3/5 anonim válasza:
Szia èn 30 hetesen mentem be az ügyeletes ambulanciára mert gőrcseim voltak,kiderűlt hogy C2100 as a mèhszàj èrtèk,befektettek és kaptam Magnézium infizuiot nehogy jobban beinduljanak a fàjások+tüdőérlelöt.Azt mondta az orvos pihenjek amenyit csak birok de ha ujra gőrcsőlgetek akkor iràny a korhàz.Nem feltètlen lessz baj de ha 2 napja josloid vannak akkor inkàbb elöbb menny hozzà Pl ma mert lehet h tènyleg tovàbb nyiltàl.Nem vagyunk egyformàk ès nem biztos h mindenki kihuzza a kiirt dàtumig.
4/5 anonim válasza:
Nem kellett fekudnom.:) takarithattam.maszkálhattam
Emelni nem.szabadott egyáltalán meg guggolnom
És napi 3x2 magnéziumon éltem.:)
Ha keményedtem akkor kellett fekudni
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Lehet azért felhívom az orvosom. Ha rámnéz az csak jó.
Nappal sosincs bajom csak este és éjjel.
Bármikor jön világra de tuti éjszaka fog beindulni : )
Én sokat fekszek. Remélem nem lesz gond.
2017. nov. 11. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!