Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Előfordult már, hogy elfelejte...

Előfordult már, hogy elfelejtetted státuszra vagy oltásra vinni a gyereket? Pár nap csúszásra gondolok.

Figyelt kérdés

2022. júl. 22. 12:36
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
17%
40 éve nem sikerült elfelejtenem semmi fontos dolgot, erre való az emlékeztető 🤷‍♀️
2022. júl. 23. 10:19
 42/51 A kérdező kommentje:
Örülünk neki!
2022. júl. 23. 11:30
 43/51 anonim ***** válasza:
69%

Fantasztikus vagy?! Nem győzünk csodálni és dicsérni.

Bámulatos 👏

2022. júl. 23. 13:00
 44/51 anonim ***** válasza:
39%
43 örülök neki ha csodákat targya vagyok azért mert alapvetoen aggyal szulettem 😉
2022. júl. 23. 13:08
 45/51 A kérdező kommentje:
A stílusod már kissé nekem is a határaimat súrolgatja. Egyszer hibázik az ember és már nincs agya, meg óvodás szinten van, csak gratulálni tudok a mentalitásodhoz. Remélem a gyerekeiddel nem így viselkedsz, ha véletlen, valamit, elrontanak. Már úgy érzem, hogy bocsánat kéréssel tartozok feléd is, mert álmatlan éjszakákat okoztam neked azzal,hogy hibáztam.Konkrétan még a saját anyámtól nem kapok ilyen mértékű kioktatást. Kedves megaagy, legyen csodás napod. :)
2022. júl. 23. 14:18
 46/51 anonim ***** válasza:
0%
Nem ugyanannak az embernek írsz kérdező.Én már léptem innen,mert nem érdekel tovább.Én vagyok az 5 gyerekes,gondolom nekem szántad a gyerekeiddel nem így viselkedszet.A gyerek,meg a felnőtt között különbséget kell azért tenni.Nyugi nem okoztál semmilyen álmatlan éjszakát.Igazából nem is értem minek kérdezted egyáltalán meg,hiszen ki sem fejtetted hogy miért lett elfelejtve,stb. és csak az az elfogadható válasz számodra,hogy persze,semmi gond,mindenki elfelejti.Én az első válaszomban tök normálisan leírtam,hogy nem fordult elő ilyesmi, aztán én lettem kb az ellenség,mert sikerült megjegyeznem az időpontokat,fontos dolgokat.Nemhogy státuszt,vagy oltást,de még szülői értekezletet sem felejtettem el soha,erre van a naptár,meg kiírom a hűtőre.Csak érzed te is,hogy nem volt így okés, azért kérdezted.Persze nem történt tragédia,de érdemes erre odafigyelni, azért ami a véleményem erről,hogy más idejével játszol, még ha nem szándékosan is.Sértegetni meg én senkit nem sértegettem,de én cserébe voltam szuperanyu, munkakerülő,most pedig megaagy.Szerintem ezek alapján a ti mentalitásotokkal van baj,nem az enyémmel.Neked is szép napot!
2022. júl. 23. 21:10
 47/51 anonim ***** válasza:
72%
46# Ragozd még 🤣 Szerintem otthon téged nem ismernek el, ezért itt éled ki magad.
2022. júl. 23. 21:37
 48/51 anonim ***** válasza:
24%

Még mindig Te pörögsz ezen 😅

Azt pedig senki bem írta h munkakerülő vagy.

Nem kell a mártírt játszani😉

2022. júl. 23. 21:57
 49/51 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted 47🤣🤣🤣De úgyis jobban tudod,hogy én miben élem ki magam,hogy nem vagyok elismerve,hogy nem dolgozok,hogy én hogy élek.Sértegessetek mást,személyeskedjetek mással.Nem tudtok már mást írni,csak hogy én milyen vagyok.A kérdés nem ez volt.Nincs most időm összeszámolni,hogy rajtam kívül hányan írták,hogy nem felejtenek el ilyesmit.A kérdező saját bevallása szerint a saját anyukája is meglepődött ezen,de mindegy.Nem tudtam,hogy ezért szuperanyu megaagy vagyok, mostmár tudom.Akkor biztos ez a szuper képességem.Ja nem!Már nem fogok válaszolni,törlöm a kérdést a megválaszoltjaim közül,ne faradjatok válasszal.
2022. júl. 23. 22:00
 50/51 anonim ***** válasza:
25%
48 de írta, konkrétan azt,hogy más dolgozik,nem ez a legfőbb gondja,hogy megjegyezte az időpontot.Nálam többet ennyi gyerek mellett kevesen dolgoznak amúgy,de már lényegtelen.Nem magyarázkodok.Nyugodtan felejtsetek el felőlem bármit.Legyen szép napotok!
2022. júl. 23. 22:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!