Előfordult már, hogy elfelejtetted státuszra vagy oltásra vinni a gyereket? Pár nap csúszásra gondolok.
1#
Mondjuk úgy, hogy betegség miatt toltuk, aztán ez miatt nem volt a kiskönyvbe beleírva.. És hopp elfelejtettem.
Egyszer 3-ra vittem pedig 13-ra kellett volna🙈
De megoldották..
Amúgy ennyi..
De előre beírom mindig a telefonba és napokkal előtte szól.
Elő 🙈 megbeszéltük, hogy adott hét második felében menjünk be valamikor reggel a védőnőhöz, hogy lemérje. Pont volt néhány nem alvós iccaka, bazira elfelejtettem, péntek du hívtam, hogy úristen, én nem vittem a gyereket... nevetett egyet, mondta, hogy mérjem le valamin otthon és küldjem át üziben (utána héten szabin volt), majd két hét múlva elvittem. A súly mérése nem volt patikai pontosságú, mivel babamérlegünk nincs, de nagyon nem néztük el, mert arányban volt a védőnőnél mérttel.
A probléma az volt, hogy fix időpont híjján nem került be az esemény a naptáramba 🤷♀️ így pedig, hogy zombi voltam két napig, egyszerűen kiesett még az is, hogy milyen nap van. Megesik. Amúgy mindent is a naptárba írok azonnal, nincs lelkifurdalásom, nem vagyok trehány, csak ember. A védőnők meg látnak elég anyukát, szerintem ha valaki nem notóriusan késik el/nem jelenik meg, akkor megértéssel tudnak maradni.
Olyan volt már, hogy a hóforduló előtt két nappal jutott eszembe, hogy hopp, nem kértem időpontot, felhívtam a védőnőt, de már csak egy héttel későbbi időpontot tudott adni.
Illetve már sokszor előfordult, hogy betegség miatt csúszott valamelyik gyerekem oltása. Legutóbb a fiamnak a 15 hónapos oltást csúsztattuk majdnem egy hónapot, mert beteg volt.
De olyan még nem fordult elő, hogy megvolt az időpont, de elfelejtettem elvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!