Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Előfordult már, hogy elfelejte...

Előfordult már, hogy elfelejtetted státuszra vagy oltásra vinni a gyereket? Pár nap csúszásra gondolok.

Figyelt kérdés

2022. júl. 22. 12:36
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
Soha..
2022. júl. 22. 16:48
 22/51 anonim ***** válasza:
19%
16 képzeld el,hogy én is dolgozók főállasban,tömbösített munkaidőben meg hétvégén és ünnepnapon is,de amég gyeden voltam,addig ez volt a dolgom,hogy odafigyeljek.Nem voltam arrogáns,te vagy az,hiszen levetted,hogy én nem dolgozok.Ne mondjátok már,hogy arra nincs időtök,hogy a gyerek életkorhoz között oltások,vizsgálatok időpontját nem lehet észben tartani.Nekem is van elég dolgom,de más idejével nem játszok.Ha le van fixalva valami azt nem felejtem el.
2022. júl. 22. 16:52
 23/51 anonim ***** válasza:
89%

Előfordul hogy elfelejt az ember dolgokat, semmi gond nem lesz, nyugi.

Én mindig beirom a telefonba + értesítőt és emailt kérek róla magamnak hogy mikor hova kell mennem, kitől mikor, milyen időpontot kell kérnem. Soha nem felejtek el semmi határitőt, szakmai ártalom.

2022. júl. 22. 16:53
 24/51 anonim ***** válasza:
37%

Nem kell számontartani. De ha nem jelenek meg az időpontra abban az időben még a gyereket oltaná, felveheti a kagylót és megcsörgethet h mizus!

Tudom h hogy működik az orvosváltás, és kommunikálnak egymással. Nem csak online beletúr a kartonokba és szó nélkül kiemel belőle.

Igaz magán szférában de hasonló területen dolgozom. De tudom ott megfizeti a páciens az ilyen apróságokat.

A régi lakhelyünkön ennyiben jobb volt. A védőnő hívott időpont egyeztetésre egy pár nappal az aktuális előtt. Költözés miatt ugye a védőnő más lett, viszont a dokinknál maradtunk. Így volt h hónapok maradtak ki 2 oltás között. Az asszisztens beírta hátra még a gyeteket öltöztettem, én meg mint gyarló ember elfelejtettem megnézni h van e kövi időpont.

Ahogy írták előttem is, tök mindegy h miért (mert a dokitól még máshova mentünk, vagy mert hazaérve a gyereket pelenkáztam át, esetleg céges telefonhívásom volt) bármi lehetett. Még csak nem is emlékszem.

2022. júl. 22. 17:05
 25/51 anonim ***** válasza:
70%

#22 Mind örülünk annak h Te ilyen borzasztóan tökéletes vagy. Tudom döbbenet amit írok, de van aki gyed mellett is dolgozik. Sajnálom hogy ha nem írtam le világosan azt amire gondolok.

De ha még nem is dolgozna....

Akkor nem felejtheti el?

Egy kismamának is millió gondolat cikázik a fejében. Mindezt úgy h kialvatlan, fáradt szellemileg és fizikailag is.

Ez a "nem játszom más idejével" kifejezés pedig olyan mintha direkt nem menne el az időpontra.

A lényeg h Te vagy szuper anyu 5 gyerek rengeteg munka háztartás stb....

Taps és vállon veregetés

2022. júl. 22. 17:12
 26/51 anonim ***** válasza:
17%
Akkor felejtsétek el.Nem vagyok szuperanyu,de szó ami szó van dolgom itthon is,meg a munkában is,te feltételezted,hogy nem dolgozok.Nekem tök mindegy amúgy,de ha valaki megbeszélt időponton nem jelenik meg,az igenis bunkó dolog,és más idejével játszik.Más mehetne helyette abban az időpontban pl.Nem kell,hogy vállon veregessetek,ez a normális,hogy a gyerekkel kapcsolatos fontos dolgokat megjegyezzük.Nem én vagyok az arrogáns sem,hanem az,aki kigúnyol olyan ért,ami természetes lenne.
2022. júl. 22. 17:44
 27/51 anonim ***** válasza:
20%
En felpontoztalak kedves 5 gyerekes anyuka meet teljesen egyetertek veled, engem is rogton lepontoztak mikor megkerdeztem hogy lehet ezt elfelejteni... Komolyan, en is ezer fele vagyok, haztartast vezetek, gyereket nevelek, esküvőre készülök stbstb megsem felejtem el a saját gyerekem esemenyeit, de hagyd, pontozzon le a sok luke, meg szuperanyuzzon le, nem szuperanyusag ez, pusztán torodunk a gyerekeinkkel
2022. júl. 22. 19:21
 28/51 anonim ***** válasza:
4%
Köszi 27 pont így gondolom,csak rosszul tud esni,mikor sértegetik,gúnyolják az embert csak azért,mert nem féleszű.Rögtön feltételezik,hogy nem dolgozik az ember,csak vakargatja.Hát nem,csak oda tudok figyelni a fontos dolgokra.Munkába se felejtek el menni ugyebár.De mindegy!Nem szuperanyuság ez,csak igyekszem mindenhol megfelelni.Hálistennek sikerül is.Mégegyszer mondom,felőlem bárki elfelejthet bármit,de ha időpontra nem jelensz meg,az bunkóság.Nem arról van szó mikor beteg lesz a gyerek,mert akkor nyilván lemondod az időpontot.
2022. júl. 22. 19:34
 29/51 anonim ***** válasza:
35%
#25 en is kialvatlan vagyok, faradt, sőt néha beteg is, mégis elviszem mindig minden időpontra és nem felejtem el. Igen, a gyerek faradsaggal, kialvatlansaggal jár, vallaltam, ez nem kifogas..
2022. júl. 22. 19:40
 30/51 anonim ***** válasza:
76%

"csak azért,mert nem féleszű"

"csak igyekszem mindenhol megfelelni.Hálistennek sikerül"

Kész szerencs hogy nem vagy arrogáns 😅

Senki nem mondta h nem dolgozol. Csupán azt h valaki gyed mellett is melózik és sokat kivesz belőle.

De te annyira nagyképűen, flegmán tálalod magad, hogy szavak nincsenek a stílusodra.

Mert bezzeg ha te tudod akkor más is!

Nem. Nem vagyunk egyformák.

Azt hiszem te csak elismerésre vágytál, amit most megkaptál valakitől. Remélem ettől jobb napod lesz.

2022. júl. 22. 19:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!