Kismamák! 36.37. héten mikor van a nagy labor akkor éhgyomorra kell menni és vizeletet is vinni? Mert a dokim elfelejtette mondani. Ti hogy voltatok?
En ehgyomorra mentem, mert az vizsgalati ertekek kozott neztek a reggeli cukrot is. Max vizet lehetett csak elotte inni. Vizeletet kellett vinnem.
37hkm
Hat en a reggeli elsot vittem. Igaz ejszaka tobbszor kijarok, de ilyenkor mindig az elsot szoktak leadni.
Boldog babavarast neked is:) mar nincs sok hatra:))
Oké , köszi szépen. első baba lesz, fiú , kislány? Nekünk első, és kisfiú:) nagy az izgalom :) már nagyon várjuk:)
Neked is sok örömet, erőt, és boldog babavárást :)
Elso, kisfiu:) Noel lesz a neve. 22.-re varjuk, mar nagyon nagyon. Csak a napok ne telnenek ilyen lassan, borzaszto:))
Te mikorra varod, hanyadikara?
Nem nem fekek:) Talan azert mert nemtudom, hogy felnem kell e tole:D Mar tul akarok lenni rajta, mar latni akarom a fiamat:))
Szent Janos korhazban fogok szulni.
Te? Mi lesz a baba neve?
Jaj kepzeld en most azert izgulok, mert pici a pocim, es hogy fer el benne egy 2kg feletti gyerek:D tiszta hulyeseg, de mindig aggodok valamin:))
Szia múlt hét csütörtökön voltam még 35 hetesen, nem kellett éhgyomorral mennem és vizeletet sem kértek, csak vérképet és vércsoportot, de szerintem orvostól és védőnőtől függő :)
Boldog baba várást a maradék 3 hétre.
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!