Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez a labor eredmén...

Szerintetek ez a labor eredmény rendben van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

8 hetes terhes vagyok, ma hoztam el a labor eredményeimet. A vizelet vizsgálatnál szerintem valami nincs rendben. Nem mindegyik lett negativ.

Fehérje: trace

cukor, aceton: negatív

bilirubin: small

ph: 6,00

UBG: 3,20

Vér, Baktérium: negatív

Üledék: 1-2 fvs.

Szerintetek baj van?

2013. aug. 30. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Nincs :)

Nincs benne baktérium (tehát nincs fertőzésed), nem magas a fehérje, tehát nincs gyulladás.

2013. aug. 30. 14:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel baj, ahogy az első is mondta. Nem lehet, hogy félre értetted és ami mellett ott van egy kis negatív jel abból kevesebb van mint kellene lennie, ami mellett pedig egy kis plusz jel van abból több van mint kellene. Én olyan eredményt szoktam kapni, hogy ott az eredményem mellette van egy üres hely (ha nem üres akkor + vagy - jel van benne) és a sor végén ott van a normál érték. Mért gondolod, hogy probléma lenne? De ha azt gondolod, hogy gond van akkor vidd el az eredményt a háziorvoshoz, védőnőhöz, nőgyógyászhoz, de ott a laborban is megkérdezhetted volna és akkor szakember tud neked megnyugtató választ adni.
2013. aug. 30. 15:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Abból gondoltam, hogy valami nem stimmel, mert az első babámnál, az összes labor eredményemnél a vizelet vizsgálatnál mindig minden negatív volt.
2013. aug. 30. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!