Labor? El tudnátok mondani mit jelentenek ezek?
Ma kaptam meg a vérvétel eredményeit és a következők miatt nem szedhetek egy Sotret nevű gyógyszert.
Meg tudnátok mondani hogy mennyire súlyos ez, és hogy kell-e valamire figyelnem emiatt?
(Az egészhez hozzá tartozik hogy már kb. 1 hónapja szedtem a Sotretet amikor vérvételen voltam,talán ez is ronthatott a helyzeten)
Totál Bilirubin : 17 alatt kellene lennie, ehelyett 23
Vörösvérsejtszám : 4,5-5,3 között kellene lennie és 5,5
Hemoglobin : 130-160 között, és 161
TSH : 0,51-4,30 között, és 5,06
Köszönöm a válaszokat! :)
Nincs panaszom, a Sotretet is csak a pattanások miatt kellene szednem .. de mivel ezt kaptam laborról, nem írhatja fel a bőrgyógyász.
A Sotretet véleményem szerint a bilirubinod miatt nem szedheted. A bilirubin ugyanis a májműködést mutatja. És ugye minden gyógyszer árt a májnak.
A vvt szám és a hemoglobin szerintem minimális eltérés, nem kell vele foglalkozni.
A TSH pedig kicsit magas, de az nem pajzsmirigy túlműködést, hanem pont, hogy ALULMŰKÖDÉST jelez.
Menj el vele endokrinológiára.
Köszi! :)
Egyébként anyának is voltak pajzsmirigy problémái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!