Előfordult már, hogy elfelejtetted státuszra vagy oltásra vinni a gyereket? Pár nap csúszásra gondolok.
Figyelt kérdés
2022. júl. 22. 12:36
31/51 anonim válasza:
Jól van!Egészségedre akkor utolsó!Te kezdtél kifogásokat találni,nem én.Honnan a teremből tudod,hogy én hogy dolgozok.Te szuperanyuztál,és az én stílusommal van baj,meg én vagyok arrogáns.Persze hogy már máshogy válaszol az ember,ha kikezdik.Nekem meg nem kell elismerés,kapok itthon acsaládomtól.
33/51 anonim válasza:
Vagy az volt az arrogáns,hogy azt írtam,hogy ha valaki gyermek gondozási díjon van otthon, akkor legyen már ideje megjegyezni mikor kell oltásra vinni a gyereket?Nem kötelező dolgozni mellette,csak lehet Ha valakinek nem megy a kettő, akkor a gyerekkel kell foglalkozni.
34/51 A kérdező kommentje:
Kettő nap csúszásban voltunk. Mindig felírom én is, csak most megkavarodtam, mert legutóbb a férjem volt, mert én beteg voltam. Csak kíváncsi voltam, hogy más járt-e így. Azzal aki azt írja, hogy szerinte bunkóság nem elmenni, hidd el, nem szándékosan csináltam. Nekem is nagyon kellemetlen és szégyellem is magam miatta. De ez van. Legközelebb jobban figyelek. De ettől függetlenül, nem érzem magam óvodás gyerek szintjén.
2022. júl. 22. 20:36
35/51 anonim válasza:
8# oké, szuper vagy, most már tedd magad takarékra.
36/51 anonim válasza:
Nehogy már ügyet csinálj ebből, mert van itt egy két szuper anyu. Nem direkt volt, senki nem halt bele.
37/51 anonim válasza:
33# baromira ràérhetsz 5 gyerek mellett, hogy itt irogatsz. Attól, hogy soha semmit nem felejtettél el amit megbeszéltetek, még lehetsz szarabb anya, mint bárki más. V szarabb ember ,hogy itt bacogatsz másokat. Mert igenis arrogáns vagy és tapló.
38/51 anonim válasza:
A3-as volt az első válaszom.Senkit nem bacogattam,leírtam,hogy nem felejtem el az ilyet.Engem kezdtek el bacogatni,hogy szuperanyu vagyok,meg biztos nem dolgozok stb.mégis erre hogyan kell akkor válaszolni? Amúgy igen,ráérek, nem vagyok se szaranya,se szarember.Pont annyira érek rá itt válaszolni, írogatni,mint ti,akik szintén itt vagytok.De ha nektek jobb így a lelkiismereteteknek, akkor biztos unatkozó,munkakerülő,arrogáns szuperanyu vagyok.Ti meg mind dolgoztok gyed mellett 🤣Na akkor itt én be is fejeztem.Amúgy más sem felejtette el,írták sokan,nem értem miért engem pontoztok le,meg engem szuperanyuztok.
39/51 anonim válasza:
#38 hagyd rájuk írtam már korábban, én teljesen veled értek egyet, és figyu, ha szerintük azért vagy szuperanyu, mert nem felejted el a saját gyerekeid fontos dolgait, ami amúgy egy anyanal természetesnek kene legyen, akkor fogadd el hogy szuperanyu vagy, és én is😂
40/51 anonim válasza:
Örömmel tölt el hogy ha majd egyszer elfelejtesz valamit (tudom ez nem fordulhat elő) akkor neked álmatlan éjszakáid lesznek, mert nem tudod elfogadni h megesik az ilyen. És az egód nem hagy majd nyugodni.
Még a többiek elszégyenlik magukat h elku... ták, majd tovább lépnek. ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!