Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Előfordult már, hogy elfelejte...

Előfordult már, hogy elfelejtetted státuszra vagy oltásra vinni a gyereket? Pár nap csúszásra gondolok.

Figyelt kérdés

2022. júl. 22. 12:36
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
77%

Lehet megkövezni, de én bizony elfelejtettem.

A kiskönyvbe szokták beírni h mikor menjünk legközelebb. Ha hazaérünk ezt mindig beírom a naptáramba. Kivéve akkor.

Hát bizony nem is kicsit felejtettem el, mert az oltás időpontja után 1 hónappal vittem dokihoz mert beteg volt.

Akkor mondja az aszisztens h azt hitte elköltöztünk, mert nem jöttünk oltásra.

Azt hittem felrobbanok. Dühös voltam magamra, de a dokira is h miért nem csörgött ránk. Hiszen ha elköltöztünk volna az oltást akkor is megkellett volna kapnia max egy másik dokitól. Ahhoz viszont elkértük volna a gyerek kartonját.

Egyébként semmi extra nem történt. Megkapta akkor mikor meggyógyult.

2022. júl. 22. 14:37
 12/51 anonim ***** válasza:
94%
A gyerekorvos májusban látta utoljára, a 7 hónapos mérés kimaradt, mert vagy ő volt szabin, vagy mi nem voltunk itthon. Most épp harmadik hete van szabadságon. Védőnőnél voltunk, minden rendben, a kötelező oltásokon túl vagyunk.
2022. júl. 22. 14:47
 13/51 anonim ***** válasza:
87%
5 éves múlt a kisebb lányom. Se a 4, se az 5 éves státuszra nem vittem el orvoshoz, csak a védőnőhöz. Mivel a covid óta betegen sem akarja látni az doki, egészségesen nem fogok időpontért vekengeni. Majd egyszer bepecsétel. A gyerek jól van, rendesen fejlődik.
2022. júl. 22. 14:53
 14/51 anonim ***** válasza:
87%
A 6 éves státuszon mondták, hogy mivel évvesztes lesz, még van egy 7 éves státusz is. Na, akkor bejött a covid, én is elfelejtettem, és a védőnő se hívott miatta. Kb egy évvel később jutott eszembe, amikor már rég iskolás volt.
2022. júl. 22. 15:11
 15/51 anonim ***** válasza:
2%
10-es persze ilyen van,de a kérdés alapján szerintem arról van szó,hogy megvolt az időpont és azt felejtette el a kérdező.Na ilyen nem volt soha.Én vagyok az 5 gyerekes agyonra lepontozott.Én ha megbeszélek valamit,ahoz tartom magam.Nem óvodás vagyok,hogy ne tudjam megjegyezni,vagy felírni valahova hogy Micikét kedden 10-re dokihoz kell vinni.A védőnők sokat dolgoznak azon,hogy mindenkit időben behívjanak,nálunk egyeztetnek is velünk,hogy ne legyen más programunk, akkor én nem engedhetem meg magamnak,hogy elfelejtem.
2022. júl. 22. 15:14
 16/51 anonim ***** válasza:
87%

Azért lettél lepontozva mert hihetetlen arrogáns stílusban írtad le a mondanivalódat.

Erre az 5 gyerekem van, ezért vok otthon stbre mag annyi hogy a többiek nem írták h nem dolgoznak e főállásban munkahelyen. És talán egy kicsit több észben tartani valójuk, mint egy 3 hónap múlva következő oltás

2022. júl. 22. 15:22
 17/51 anonim ***** válasza:
100%

Elfelejtve sose volt, a védőnő mindig ír/hív, hogy ekkor meg akkor lesz atátusz vagy oltás és egyben ad időpontot is, általában 1-2nappal előtte. Ha esetleg azt láttam, hogy a védőnő nem írt szokásos időben akkor én írtam rá.

Betegség miatt viszont csúszott már oltás 1hónapot.

2022. júl. 22. 15:28
 18/51 anonim ***** válasza:
85%

Negyedik gyerekem várom, jelenleg nem dolgozom munkahelyen. Azért vagyok itthon, hogy a gyerkeimet gondozzam blablabla...

Na de a lényeg, igen, előfordult. Nem írtam fel rendesen, aztán két nappal később esett le. Sőt, egyszer egy előre egyeztetett hallásvizsgálatot is kihagytam az egyik ovisommal, és az csak egy hónap múlva jutott eszembe. Most leírhatnám, hogy mert épp vizsgára tanultam, vagy az első trimeszteres rosszullétekkel a világomat sem tudtam, vagy akármilyen körülményem felhozhatnám, de nem fogok magyarázkodni egy ilyen piti dolog miatt, mert azzal azt ismerném el, hogy magyarázkodni kell ilyesmiért. Nem, nem kell. Elfelejtettem, pont. Ha túl vagyok terhelve, azért. Ha béna vagyok még az anyasághoz is, hát azért. Na és? Akkor mi van? Semmi. Kértem új időpontot, amire már elvittem. Az asszisztens nyilván nem szereti az ilyet, elnézést kértem, ment tovább az élet.

2022. júl. 22. 15:36
 19/51 anonim ***** válasza:
82%

8#

Persze persze, bezzeg szuper manci.. Hagyjuk már..

De, ha te ettől érzed magad jól, hát istenem, ki vagyok én, hogy elvegyem a sikered?!

2022. júl. 22. 15:51
 20/51 anonim ***** válasza:
75%

"Azt hittem felrobbanok. Dühös voltam magamra, de a dokira is h miért nem csörgött ránk."

Azért ez túlzás. A dokinak "hány gyereke" van? Miért kéne neki számon tartania? Csak magadra lehetsz dühös.

"Hiszen ha elköltöztünk volna az oltást akkor is megkellett volna kapnia max egy másik dokitól. Ahhoz viszont elkértük volna a gyerek kartonját"

Egy fenét. Ki se adta volna a "kartont", mert ez már rég nem így megy. Az új orvosnak kell elkérni a beteg kartonját a régitől. Konkrétan beemeli a saját betegtörzsébe online. Nem kell hozzá kapcsolat.

2022. júl. 22. 16:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!