Ki mivel vette rá a 3,5 éves gyerekét hogy bevegye a gyógyszert?
Èn a nurofent almalèbe tettem.
Úgy a kisfiam megitta. Nem nagyon vette észre😅
O is fájdalom és lázcsillapító ellenes.. De a 38,3 az nem túl magas. Ha nem nyűgös ,elvan jól ,én nem feltétlen csillapítanám.
Igyon sokat. Pihenjen. Esetleg hűtő fürdő ,ha nagyon semmi nem válik be, és hozzá meg rossz a közérzete is..
Flamborin esetleg( jól írom ?)😅 ? Ez láz és fajdalom csillapitó cseppek.
Próbáltam neki mindenbe belerakni hogy ne érezze az ízét, de így se akarja bevenni.
Nurofent és flamborint is próbáltam de hiába könyörgök nem veszi be. Már azzal fenyegettem hogy bemegyünk a kórházba csak hogy bevegye de így se tudtam rávenni.
Ismerős... Tudom hogy nem én találom fel ezzel a spanyol viaszt, de nekünk az adagolócsőből való közvetlen gyógyszerbevétel vált be. Mert nagyon gyors és nincs ideje kóstolgatni. "Benyomom" és kész.
Ui: ha ez se válik be, akkor hűtőfürdő, nehogy nagyon felmenjen a láza!
Jobbulást!
Sajnos azt is próbáltam, és úgy se vette be. Hűtőfürdőt hány fokos láznál kell alkalmazni?
Köszönjük!
Tudom nem a legjobb dolog de en siman megigerem ha beveszi kap valamit.
Lehet telot barmit nyomkodni nezni
Ne fenyegesd inkabb jutalmazd
Én 39 közelinél éjszakára nem hagynám így őt.
Először nem nagyon meleg víz, majd langyossá hűtöd, végül jöhet a hidegebb. Mindezt a lehető leggyorsabban, hogy egyik fokozat se rosszabbítson. A hidegebb vízben nagyon kevés ideig hagyd őt.
A másik módszer talán gyorsabb: a hideg vízbe mártott és kicsavart lepedő. Ebbe bugyolálni hirtelen.
Egyiket sem próbáltam, nekem végül bevette a gyógyszert, de nem ördögtől való módszer egyik sem.
Kitartás és írd meg holnap hogy mi vált be!
Ui: nagyon drasztikus mindkettő szerintem, bár lehet csak annak tűnik. Biztos hatásos, nagyanyáink ezt alkalmazták annó.
De 5-os is jót írt, ígérj be bármit csak vegye be.
Köszönöm. Még mindig nem vett be semmit, ráadásul el is aludt.
Kezekre és lábakra tettem neki vizes zsebkendőt, nagyon nehezen de úgy néz ki leviszi. 2 órával ezelőtt volt 38.8 és most 38.1. Remélem nem megy fel neki újra az éjszaka
De miért kell neki elmondani egyáltalán? Belerakod mindenfélébe, és úgy se akarja...
Kicsim, itt egy pohár gyümölcslé/tea/víz/akármi, idd meg, segít, hogy jobban legyél, sokat kell ilyenkor inni. Nem kell tudnia, hogy benne van a csepp.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!