Érdemes beadatni a Bexserot?
20!
Az autóban bekötöd a biztonsági övet?
21 130 al az autópályán tudod mit ér a biztonsági öv? Hogy nem hulla hanem nyomorék leszel.
De lecsereled-e ötévente az autodat hogy a legújabb aktív és passzív biztonsági felszereltséggel autozhass?
Ha nem, miért?
22!
Nos, szerintem inkább látnád nyomoréknak a gyereked, anyád, vagy a partnered mint hullának, de javíts ki, ha tévedek. Nincs autóm, így nem cserélek benne ki semmit. De a gyereknek mindig
korának es sulyanak megfelelő gyerekülése volt, hogy biztonságban legyen, ha autozni kell.
23 szerencsére nem kellett még ilyet atelnem.
A példám lényege pedig nem ez volt,hanem szemléltetni szerettem volna, hogy az átlag embernek mérlegelnie kell hogy az eroforrasaibol mennyit tud bealdozni a biztonság maximalizálása érdekében, de ezt egy bizonyos szint felett nem azért teszik mert inkább fizetnek a gyerek koporsóját.
Az én példám lényege pedig az volt, hogy minden lehetséges módszerrel érdemes védekezni az ellen, ami ellen lehet.
További szép napot.
26!
Igen, nyilván ez a lényeg, elvégre egy névtelen oldalon mindenki tudja ki vagyok és milyenek voltak az anyagi lehetőségeim. Hogy őszinte legyek, fogalmam nincs mennyi volt anno az oltás: a gyerekem pár hónap múlva nagykorú, tehát nem tegnap kapta. Nekem lényeges volt anno. Neked nem az.
Az a baj az agyhártyagyulladással, hogy ha elkapja, akkor valószínűleg meghal.
Így bármilyen ritka is az, hogy valaki elkapja, engem ez nem vigasztalna, ha pont az én gyerekem az egy a millióból.
Neisvac, bexsero, kullancs elleni.. mindent megkapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!