A bexsero oltastól lett valamilyen mellékhatás?
2 teljesen különböző oltásról van szó. Olyan nincs, hogy egyiket helyettesíti a másikkal... vagy félreértettél valamit, vagy a doki nem százas.
Nálunk nem jött ki semmi mellékhatás
Az elejét nem ertem. A c-bol is kettő kell. Ez másik törzs. Miért lenne jó a másik helyett? 🤔
A kérdés másik fele: vannak mellékhatásai és elég durvák is lehetnek. En viszont pont emiatt adattam be. Ritka betegség de leggyakrabban halálos mert nem ismerik fel időben. Főleg most, telefonon. Gondolhatod. De ha nem is hal bele a gyerek az esetek 99%-ban szövődménnyel gyógyul. Durvákkal. Akar agykárosodással.
Az en fiam 2 napig lázas volt és meg két hét elteltével is megvan a csomó a lábában az oltas helyen és megdagadt az agyeki nyirokcsomo. Tesom kislánya hasonlóan járt. De van ismerős, akinek a gyereke pár napig nem tudott lábra állni az oltas után. Elég nagy fájdalommal tud járni.
Mindegy, szerintem érdemes beadatni, pont azért mert ez a betegség potenciálisan nagy %-ban halálos.
Szerintem is úgy gondolta hogy majd következőre beadja a masikat. 2 hétnek legalább el kell telnie e oltás között.
Nekünk az elsőnél semmi gond nem volt..2nál kórház a láz miatt,decemerben kapjuk a 3.at. De mindenkinél más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!