Bexsero beadása után jelentkezett valamilyen mellékhatás a gyermeketeknél?
Az első kettő, nem viselte meg.
A 3. oltásnál, aznap este 38,9°C volt a láza, ami Nurofenre lement.
Majd másnap, hőemelkedése volt, majd estére, megint belázasodott.
3-4. nap is volt még hőemelkedése, majd rendeződött.
A combja, viszont rettenetesen felduzzadt. Vizes ruháztuk, meg nagy körben vörös volt a combja az oltás körül.
Ez a dagadás, 4 napig tartott, majd jobb lett.
De, 2-3 héttel később is érezhető volt a combján egy kis "csomó".
Ez, az oltás viselte meg a legjobban.
Igen. Láz 2 napig és nagyon sokáig megmaradt a pukli az oltas helyen végül már az agyeki nyirokcsomo is nagyon nagy lett. De aztan rendeződött. Egy hónapja kapta a szurit a lábában meg mindig érezhető a csomó.
Kisfiam nagyon rosszul viseli a hoemelkedest is (nem ahogy sokan mesélik hogy ááá a gyerekeken nem is látszik ha lázasak) úgyhogy 38.1-tol azonnal csillapítottam neki Nurofennel kb 30-60 perc alatt vitte le.
Nekünk is magas láz volt meg piros folt az oltás helyén.
Bár két nap után rendeződött de elég ijesztő volt...
Ha valaki még majd csak most kapja.
1,2 nél semmi este 38.6 lázcsillapító és ennyi. Most kapta a 3.at 2 évesen 38 alá nem ment a láza kb 1 napig, hiába adtam 3 óránként a gyógyszereket, fájlalta a lábát éjszaka azt maszírozgattam úgy aludt rajtam nem tudtam letenni úgy rázta a hideg, majd teljesen leizzadt, az oltást a válába kapta. 2 nappal oltás után reggel hányt is nem evett, nem ivott. Délbe már elkezdett enni most itt tartunk,remélem ma már jobb éjszakánk lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!