Valóban hasznos a babafeszek? Vagy ez csak egy ujabb divathóbort? Sokat segítene ha írnátok a tapasztalataitokról.
Igazabol nem. Szigoruan tilos lenne berakni a kisagyba ejszaka, de nyilvan mindenki ugy csinalja, ahogy neki jo.
Csak az nem biztos, hogy annyira megfelelo.
Nem tudom, mit lehet lepontozni valaki saját tapasztalatán?
Beraktuk a kiságyba, légzésfigyelő érzékelte,
mutatta a légzésvételeket, ha kivettem a gyereket és elfelejtettem kikapcsolni, sípolt mint az állat, tehát ha nem vett volna levegőt, azt is érzékeli. A baba meg szeret benne aludni, pedig már 3 hónapos.
Nyilván nem a búcsúból kell légzésfigyelőt venni.
22 vagyok
Mert fulladasveszelyes, ha belefordul es ugy marad.
Legzesfigyeloben meg ne tessek annyira bizni, tekintve, hogy ures kisagyban kene hasznalni. Na mindegy😂
Nekem aztan halalosan mindegy mit vsinaltok, csak ne hirdessetek a hulyeseget :D A biztonsagos altatas az egy db lepedo a kisagyban, baba halozsakban es ennyi.
#24 Azt ugye tudod, hogy a légzésfigyelő csak akkor jelez, amikor a gyermeked HALOTT. Ha nem vesz levegőt azt jelenti már megfulladt, újra kell éleszteni, onnantól meg a vak szerencse kérdése, hogy sikerül az újraélesztés vagy sem és ha sikerül mennyi időt töltött a gyerek oxigén hiányos állapotban, és emiatt milyen agykárosodást szenvedett.
A légzésfigyelő nem előzi meg a bajt, csak jelzi, akkor amikor már k.va nagy baj van. Megelőzni úgy lehet, ha nem teszel SEMMIT a kiságyba. Se baba szket, se rácsvédőt, se párnát, se takarót, se plüss macit, amibe a fejét bele tudja fúrni.
Ezt úgy írod, mintha a légzésfigyelő semmire nem lenne jó.Elárulom neked, nagyon sok életet megmentett már, az esetek nagy részében, már az is elég inger a babának, hogy légzéskimaradás esetén rezeg, hangot ad. Mire odaér a szülő jó esetben, már veszi a
levegőt, de ha nem, akkor is tud segítséget hívni/nyújtani.
Ja és a légzéselégtelenség nem egyenlő a halállal. Vagy ha te 20mp-ig nem veszel levegőt, akkor már temethetnek is, hisz halott vagy?
A bölcsöhalálok hány százalékát okozta fulladás a babafészek miatt? Tudsz erre valami statisztikát vagy csak okoskodni jöttél?
#28 Nem írtam egy szóval se hogy felesleges a légzésfigyelő, hiszen ha jelez még van idő az újraélesztésre. Ha nincs legzésfigyelő akkor ha csak órák múlva veszik észre a bajt már esély sincs semmire...
De a légzésfigyelő nem egy olyan eszköz, ami megvéd, nem lehet azt mondani, hogy én telepakolhatom fulladásveszélyes dolgokkal a kiságyat, mert nekem van légzésfigyelőm.... Mégegyszer, a légzesfigyelő nem védi meg a gyereket attól, hogy megfulladjon. Csak annyit jelez, hogy nem vesz levegőt, akkor meg már régen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!