Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Valóban hasznos a babafeszek?...

Valóban hasznos a babafeszek? Vagy ez csak egy ujabb divathóbort? Sokat segítene ha írnátok a tapasztalataitokról.

Figyelt kérdés
okt. 28. 20:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Második babánál vettünk. Szerette, de sokáig nem tudtuk használni, nem fért bele. A babaöböl volt nagyon jó. A harmadiknál azt veszünk (eladtam). A babaöbölböl most ringatósat veszek.😃
okt. 29. 07:38
 22/33 anonim ***** válasza:
31%
Nagyon szereti, születése óta abba kuckózzuk be, kiságyban van, ugyanúgy lehet használni légzésfigyelővel, mint a sima kiságyat.
okt. 29. 08:32
 23/33 anonim ***** válasza:
55%

Igazabol nem. Szigoruan tilos lenne berakni a kisagyba ejszaka, de nyilvan mindenki ugy csinalja, ahogy neki jo.

Csak az nem biztos, hogy annyira megfelelo.

okt. 29. 09:23
 24/33 anonim ***** válasza:
40%

Nem tudom, mit lehet lepontozni valaki saját tapasztalatán?

Beraktuk a kiságyba, légzésfigyelő érzékelte,

mutatta a légzésvételeket, ha kivettem a gyereket és elfelejtettem kikapcsolni, sípolt mint az állat, tehát ha nem vett volna levegőt, azt is érzékeli. A baba meg szeret benne aludni, pedig már 3 hónapos.

Nyilván nem a búcsúból kell légzésfigyelőt venni.

22 vagyok

okt. 29. 10:20
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
23! Miért tilos berakni a kiságyba?
okt. 29. 10:21
 26/33 anonim ***** válasza:
70%

Mert fulladasveszelyes, ha belefordul es ugy marad.

Legzesfigyeloben meg ne tessek annyira bizni, tekintve, hogy ures kisagyban kene hasznalni. Na mindegy😂

Nekem aztan halalosan mindegy mit vsinaltok, csak ne hirdessetek a hulyeseget :D A biztonsagos altatas az egy db lepedo a kisagyban, baba halozsakban es ennyi.

okt. 29. 10:41
 27/33 anonim ***** válasza:
36%

#24 Azt ugye tudod, hogy a légzésfigyelő csak akkor jelez, amikor a gyermeked HALOTT. Ha nem vesz levegőt azt jelenti már megfulladt, újra kell éleszteni, onnantól meg a vak szerencse kérdése, hogy sikerül az újraélesztés vagy sem és ha sikerül mennyi időt töltött a gyerek oxigén hiányos állapotban, és emiatt milyen agykárosodást szenvedett.

A légzésfigyelő nem előzi meg a bajt, csak jelzi, akkor amikor már k.va nagy baj van. Megelőzni úgy lehet, ha nem teszel SEMMIT a kiságyba. Se baba szket, se rácsvédőt, se párnát, se takarót, se plüss macit, amibe a fejét bele tudja fúrni.

okt. 29. 11:02
 28/33 anonim ***** válasza:
22%

Ezt úgy írod, mintha a légzésfigyelő semmire nem lenne jó.Elárulom neked, nagyon sok életet megmentett már, az esetek nagy részében, már az is elég inger a babának, hogy légzéskimaradás esetén rezeg, hangot ad. Mire odaér a szülő jó esetben, már veszi a

levegőt, de ha nem, akkor is tud segítséget hívni/nyújtani.

Ja és a légzéselégtelenség nem egyenlő a halállal. Vagy ha te 20mp-ig nem veszel levegőt, akkor már temethetnek is, hisz halott vagy?

A bölcsöhalálok hány százalékát okozta fulladás a babafészek miatt? Tudsz erre valami statisztikát vagy csak okoskodni jöttél?

okt. 29. 12:46
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

#28 Nem írtam egy szóval se hogy felesleges a légzésfigyelő, hiszen ha jelez még van idő az újraélesztésre. Ha nincs legzésfigyelő akkor ha csak órák múlva veszik észre a bajt már esély sincs semmire...

De a légzésfigyelő nem egy olyan eszköz, ami megvéd, nem lehet azt mondani, hogy én telepakolhatom fulladásveszélyes dolgokkal a kiságyat, mert nekem van légzésfigyelőm.... Mégegyszer, a légzesfigyelő nem védi meg a gyereket attól, hogy megfulladjon. Csak annyit jelez, hogy nem vesz levegőt, akkor meg már régen rossz.

okt. 29. 15:22
 30/33 anonim ***** válasza:
37%
Védőnőm ajánlotta a babafészket kiságyba.. Direkt rákérdeztem mert én is paráztam rajta. Azt mondta, hogy a babák szeretnek kuckózni, és még gyakorlatilag senki nem halt meg így... akkor aki együtt alszik a babájával azokkal mi van? Sokkal veszélyesebb... mégse ugranak rá az emberek
okt. 29. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!