Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Valóban hasznos a babafeszek?...

Valóban hasznos a babafeszek? Vagy ez csak egy ujabb divathóbort? Sokat segítene ha írnátok a tapasztalataitokról.

Figyelt kérdés
okt. 28. 20:03
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Akkor a babafészek tényleg nagyon hasznos. Abban még tudtok segíteni, hogy hol lehet olyat venni, aminek le lehet venni a huzatát? Mert ha sokat bukna a babam és gyakran kellene mosni, akkor a huzatlevevos tűnik a legjobbnak.☺️
okt. 28. 20:37
 12/33 anonim ***** válasza:
78%

Nekunk nem hianyzott. De volt egy olyan babam, aki egesz ejszaka cicin logott, nappal meg kezben/kendoben volt konkretan hetekig, szoval nyilvan nem volt lehetoseg se hasznalni, mert mikor :DD

Igy nem hianyzott, bent allt a szekrenyben, ki se bontottam.

Mire ez a sztori rendezodott, elmult 3 honapos is, utana meg aludt siman a kisagyban is, szoval akkor meg mar azert nem vettem elo.

okt. 28. 20:39
 13/33 A kérdező kommentje:

Most olvastam az utolsó kommenteket, azokat is nagyok köszönöm.

Örülök hogy az unokaocsednek nem lett baja. Nemis gondoltam arra hogy veszelyes lehet inkabb h felesleges. A kisagyba en se tennem.

okt. 28. 20:40
 14/33 anonim ***** válasza:
58%
6-os vagyok. Nekünk kinyitható kanapénk van és kinyitva volt rajta, ami így olyan volt, mint egy nagy francia ágy. Nyilván figyelni kell mekkora helyre hova teszed le. Xxl méretet vettünk azt gondolva később is jó lesz. Hát elveszett benne kezdetben olyan picur volt.
okt. 28. 20:45
 15/33 anonim ***** válasza:
58%
A nagyobbik elég sokáig abban aludt. A kicsi is egy darabig (rossz alvó lett és mellém került végül) , mi szerettük nagyon.
okt. 28. 20:55
 16/33 anonim ***** válasza:
62%
1-es vagyok: napközben használtuk, míg pici volt és sokat aludt napközben. Kanapéra, ágyba magam mellé tettem. Utána mikor érdeklődőbb lett nem aludt el benne egyszerűen, meg igyekszem is az ágyába szoktatni, tudja hogy ott alszunk.
okt. 28. 21:00
 17/33 anonim ***** válasza:
63%
A fiam 4 és fél éves, máig abban alszik. Én XL méretűt vettem és egyben mosógépben mosható, pár óra alatt megszárad. Nagyon hasznosnak bizonyult, sok foltot, bukást, hányást kibírt. Utazáskor is letettem a vendég ágyra, bárhol azonnal elaludt rajta. Már nagyobb, csak itthon kell neki, de nélküle nem megy az ágyába.
okt. 28. 21:35
 18/33 anonim ***** válasza:
57%
Mi nem vettünk, 2 gyerekkel se éreztem hiányát. De ettől még nem mondom, hogy rossz, csak nekünk felesleges lett volna.
okt. 28. 22:19
 19/33 anonim ***** válasza:
58%
9-es: nem kell a kanapéra tenni, ha már tud fordulni a baba. Kérdező: olcsót vegyél, biztos, ami tuti... :D Nekünk eleinte utálta, azonnal ordítani kezdett benne. Aztán mindig próbálgattam, és egyszer elaludt benne, utána sokáig tök jókat aludt benne napközben. Hasaltatni is jó volt benne, földön is használható, ha már elkezd átfordulni, bár mi onnantól kezdtük egyre kevesebbet használni. Most már 6 hónapos, forog mindkét irányba, úgyhogy most már csak úgy használom, hogy leteszem a földre a habtapira, beleteszem a játékait, ő meg hason támaszkodik a peremére és túrkál benne a játékok között, de lassan majd eladom, mert túl sok helyet foglal ahhoz, hogy csak erre használjuk.
okt. 28. 23:07
 20/33 anonim ***** válasza:
57%

19, ehhez képest itt 10-ből 9 valaszoló ezzel magyarázta a szükségességét ;)

Egyébként hozzánk hoztak be 1 hetes újszülöttet, aki lefordult az ágyról, ugyanis jóval a tudatos fordulás előtt képesek helyváltoztatásra. A puha széle pedig növeli a SIDS esélyét.

okt. 29. 05:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!