Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Valóban hasznos a babafeszek?...

Valóban hasznos a babafeszek? Vagy ez csak egy ujabb divathóbort? Sokat segítene ha írnátok a tapasztalataitokról.

Figyelt kérdés
okt. 28. 20:03
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
54%
Mi szerettük de kb 8 hetes koráig tudtuk használni uh drágát ne vegyél
okt. 28. 20:06
 2/33 anonim ***** válasza:
68%

4 éves a kisebb lányom, még mindig abban alszik az ágyában. A pereme a kispárnája. Kiköthető a vége így elfér "benne".

Szerintem soha nem fogja oda adni.

Amikor pici volt ebben aludt közöttünk így nem tudtunk ráfeküdni.

Sajnálom hogy a nagyobb lányommal még nem volt "divat"

okt. 28. 20:08
 3/33 A kérdező kommentje:

#1-es hogy hogy csak 8 hetes koraig tudta használni? Kinőtte?

#2-es, akkor kislanyodnak igazan megerte. 💝

okt. 28. 20:10
 4/33 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon sokat aludt benne a kisfiam az első hónapokban a kanapén. Nagyon szerettük :)
okt. 28. 20:11
 5/33 anonim ***** válasza:
72%

Igen, jó befektetés volt.

Főleg hogy használtan vettem mert nem tudtam hogy fogja-e szeretni 🙈

okt. 28. 20:12
 6/33 anonim ***** válasza:
76%
A kiságy fenn volt mi nappal lenn. Nem akartunk mindig fel-le szaladgálni, így mi vettünk fészket és a kanapén abban aludt négy hónapos koráig. Nagyon szerette és jókat aludt benne. Aztán a 4 hónapos alvási regresszió után nem volt hajlandó aludni benne. Kár, mert én szerettem. Jó kis találmány.
okt. 28. 20:15
 7/33 anonim ***** válasza:
55%
Mi is a gyerkőc 2,5 éves koráig használtuk :)
okt. 28. 20:24
 8/33 anonim ***** válasza:
63%

Én úgy voltam vele, hogy beszerzek egyet, ha szükségét érzem, végül nem éreztem :)

Mondjuk a fiam az első perctől szépen aludt a kiságyában, végig is aludta az éjszakát. Ha mellettem aludt volna, akkor lehet jó lett volna (de lehet akkor könnyebben elcsábultam volna, hogy magam mellett altassam, így jó, hogy nem volt, mert akkor most lehet a különszokatással küszködnék 😀)

okt. 28. 20:26
 9/33 anonim ***** válasza:
35%

Veszélyes, főleg kanapén. Hamis biztonságot ad, holott simán ki tudnak fordulni belőle, főleg a nagyobbak. Unokaöcsém 3 hónaposan fordult ki belőle, le is esett így az ágyról. Csoda hogy semmi baja nem lett, 60 centis az ágy és kerámia van alatta.

A fulladásveszélyt nem is említettem, az is reális. Nem véletlenül csak itt divat, Ny-Eu-ban nem.

okt. 28. 20:28
 10/33 anonim ***** válasza:
47%

Mi csak a nappaliban a kanapén használtuk, hogy véletlenül ne tudjon legurulni. (Nyilván miután elkezd valóban forogni, már nem használható így) Kölcsön kaptuk, magamnak nem vettem volna, kibírtuk volna nélküle.

Én a kiságyba nem tartok jó ötletnek semmit se tenni, egyrészt mert fulladás veszélyes másrészt mert teljesen felesleges.

okt. 28. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!