Valóban hasznos a babafeszek? Vagy ez csak egy ujabb divathóbort? Sokat segítene ha írnátok a tapasztalataitokról.
4 éves a kisebb lányom, még mindig abban alszik az ágyában. A pereme a kispárnája. Kiköthető a vége így elfér "benne".
Szerintem soha nem fogja oda adni.
Amikor pici volt ebben aludt közöttünk így nem tudtunk ráfeküdni.
Sajnálom hogy a nagyobb lányommal még nem volt "divat"
#1-es hogy hogy csak 8 hetes koraig tudta használni? Kinőtte?
#2-es, akkor kislanyodnak igazan megerte. 💝
Igen, jó befektetés volt.
Főleg hogy használtan vettem mert nem tudtam hogy fogja-e szeretni 🙈
Én úgy voltam vele, hogy beszerzek egyet, ha szükségét érzem, végül nem éreztem :)
Mondjuk a fiam az első perctől szépen aludt a kiságyában, végig is aludta az éjszakát. Ha mellettem aludt volna, akkor lehet jó lett volna (de lehet akkor könnyebben elcsábultam volna, hogy magam mellett altassam, így jó, hogy nem volt, mert akkor most lehet a különszokatással küszködnék 😀)
Veszélyes, főleg kanapén. Hamis biztonságot ad, holott simán ki tudnak fordulni belőle, főleg a nagyobbak. Unokaöcsém 3 hónaposan fordult ki belőle, le is esett így az ágyról. Csoda hogy semmi baja nem lett, 60 centis az ágy és kerámia van alatta.
A fulladásveszélyt nem is említettem, az is reális. Nem véletlenül csak itt divat, Ny-Eu-ban nem.
Mi csak a nappaliban a kanapén használtuk, hogy véletlenül ne tudjon legurulni. (Nyilván miután elkezd valóban forogni, már nem használható így) Kölcsön kaptuk, magamnak nem vettem volna, kibírtuk volna nélküle.
Én a kiságyba nem tartok jó ötletnek semmit se tenni, egyrészt mert fulladás veszélyes másrészt mert teljesen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!