Hol vásároltok babaruhát?

Figyelt kérdés

Facebook Marketplace-en sokszor vettem már ilyen összeállított babacsomagokat,amik sokszor meglepően jó állapotúak voltak,de én magam néhányszor azért veszek boltban is ezt-azt,hiába növi ki hamar a pici.

Ti hogy vagytok ezzel?

jan. 14. 18:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat,nem tudom,ki pontozott le mindenkit,de szégyellheti magát!

Nálam mindenkinek ment a zöld értékelés.

jan. 14. 21:06
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

5 éves, még most is a legtöbb cucca a Marketplace-ről van (de nem nagy csomagokban veszem, hanem pl. 5-10 nadrágot együtt vagy hosszúujjú pólócsomagot stb).

Egy idő után nem lehet majd már így de amíg igen, addig ezzel is spórolok.

jan. 14. 22:42
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Vinted, Tesco.
jan. 15. 10:40
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A ruhák nagy részét örökölték a testvéreméktől. Ami hiányzik, azt általában a másodpiacról: helyi ruhabörze, jófogás stb. pótolom. Cipőt többnyire újat veszek.
jan. 15. 12:03
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Leggyakrabban a H&M-ből rendelek, vagy az F&F ruhákat veszem.

Sokszor van akció, leértékelés.

Nekünk ez a 2 márka vált be a legjobban.

Ritkán rendelek még Next vagy Zara ruhákat, esetleg Mango, de csak ilyen szezon végi nagy leárazásoknál.

Én általában új ruhákat veszek, helyi csoportban sosem találok, amúgy meg rájön a postaköltség és már egyáltalán nem éri meg. Azon az áron, vagy egy leárazásnál akár olcsóbban is sikerül megvennem az újat. Vinteden szoktam ettől függetlenül nézelődni és fogtam már ki tök jó cuccokat.

Pepco, Sinsay, Kik… ami nekünk nem vált be. Amíg baba volt talán volt 1-2, de utána szinte semmi az alapdarabok közül.

összement, kinyúlott, eldeformálódott, bolyhosodott, minta lekopott…

jan. 15. 16:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én adományboltban most vettem 2000 ft-ért tchibo téli overált,semmi baja nem volt. Persze szerencse kell ehhez,de megéri. Már tudom melyik boltjukban van jó játék,hol találok jó mesekönyveket és hol jó ruhákat😅
jan. 15. 16:48
 17/19 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

És hol vannak ezek az adományboltok? :-) Szívesen megnézném.Megírnád nekem privátban?

jan. 15. 18:01
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
jan. 15. 18:15
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Zara

Reserved

Mango

H&M

F&F

Farfetch

MyTheresa

Next

Alex and Alexa

Carter's

Hanna Anderson

jan. 17. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!