Hanyas méretű babaruhából vásároltok be születendő gyermeketeknek? Csak 56-osat vesztek, vagy már 62-est is?
52 centivel és 3050 g született a lányom, nem is vártunk nagyobbat. Így mi vettünk pár 56-os ruhát.
Mivel nyáron született, így dög melegre számítottunk.
Első hónapban átlag hőmérséklet nálunk 17 fok volt.
Kórházból hazamenet mentem el anyukámmal előző évi őszi/tél kollekcióból ruhát vásárolni.
Mi decemberre várjuk! Én mindkét méretből vettem body-kat (főleg hosszú ujjút, de van egy pár rövid is), rugit és nadrágokat, pulcsikat is.
Az overál az valahol a két méret között van!:)
Én direkt úgy vásároltam,hogy ne kelljen minden nap mosnom. Főleg az elején, amikor örülök,hogy élek!:)
Nem tudom mennyire számítotok nagy babára, de a mi kislányunk végül 50 cm-rel született. Még jó, hogy nem hallgattam azokra, akik azt mondták többet vegyek a 62-es méretből. Szegénykémen még az 56-os is lógott, így hiába volt egy fél butikra való ruhánk, apa szaladhatott keresgélni még kisebb méretet is. :)
Sok sikert!
Mi rengeteg ruhát kaptunk de főleg 62-est, 56-osból meg nem nagyon vásároltam be, mert uyge úgysem hordja sokáig.
53 cm-el született a lányom és 2 hónapos koráig jó volt az 56-os méret.
2 naponta mostam, télen! (Január elsején szültem)
Nálunk a 62-es méret volt jó 3 hétig, mert a lányom van, hogy egy hónapig nem nő, aztán 2 hét alatt 3-5 centiket ugrik.
A legutóbbi mérés alapján aggódom, hogy jó lesz-e a rá a 80-as télikabát (70es kellett, mikor megvettük), mert hirtelen 74 cm lett és hol van még a tél?:D
Majdnem 9 hós kiscsaj anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!