Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hanyas méretű babaruhából...

Hanyas méretű babaruhából vásároltok be születendő gyermeketeknek? Csak 56-osat vesztek, vagy már 62-est is?

Figyelt kérdés
Első babánk lesz és kicsit bizonytalan vagyok.
2011. szept. 27. 18:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én kevés 56-os ruhácskát vettem a fiamra.Mi 2 hétig hordtuk az 56-os méretet.

53 centivel született és 4040 grammal.

Írta az egyik válaszoló,hogy macera lesz a fejét keresztülhúzni a ruhákon a picinek eleinte.Ezt én is utáltam nagyon.Állandóan attól féltem,hogy kitöröm a nyakát.Mindenképp próbálj olyan rucikat beszerezni amit nem kell a fején áthúzni.Vannak úgynevezett átlapulós body.Nekünk meg kifejezetten nehéz volt mert nekem a patentos dogokat sem viselte el magán a fiam.A legtöbb rugi pl elől végig patentos...a fiam pedig állandóan hason aludt és zavarta szegénykét.Sőt olyan bodyt se tudtam ráadni sosem ami hímzett volt mert belül az is szúrta.

Amit viszont ajánlani tudok az a lábfejes kisnadrág.Nem is nagyon hordtunk zoknit,csak ilyen lábfejes nacikat.

2011. szept. 27. 22:06
 12/15 krisztivan ***** válasza:
Mi rengeteg babaruhát kaptunk.Mosás után szépen válogattam szét őket.Mondták hogy nagy baba lesz így az 52-eseket rögtön félre is raktam.Aztán megszületett 61 centivel.Nem tudtam hogy sírjak vagy röhögjek mert a 62 ruhákból se volt jó nagyon sok.Ezért a két zsáknyi ajándékba kapott ruha mellett ,elsétáltunk ruhát venni.De az átlag az 56 ruha de túl sokáig nem fogja hordani a babád.
2011. szept. 27. 22:17
 13/15 anonim ***** válasza:
A kisfiam 56 cm-rel született és kb 1 hónapig volt rá jó az 56-os méret. Szerintem vegyél mindkét méretből.
2011. szept. 28. 00:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi vettük mind a kettő méretből, még jó. 54 cm-el született. Igy az 56-os jó volt rá. De épp tegnap mértük meg, most 61 cm. Pedig az első tanácsadáson még csak 55 cm volt. S 3 hét alatt 6 cm-t nyúlt. Meg is ijedtem egy picit, de azt mondták, hogy ez természetes. Most 8 hetes. Igy eleinte az 56-os jó volt, sztem az egy ideig jó lesz, mondjuk pár hétig.
2011. szept. 28. 05:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia! A lányom 57 cm-rel született, anyósom meg végig oltogatott a terhesség alatt, hogy mi a sza.ért nem veszek 50-es ruhákat(sógornőm lánya 50 cm-rel született), és ő hozta rendszeresen az 50-eseket, hiába mondtam, hgoy nem lesz kicsi baba. Nagyot koppant is a szülés után, hogy igazam lett! Ennek ellenére az 56-os ruhák majd egy hónapig jók voltak rá, nem is értem hogyan:D Most 3 hós a kicsim 64 cm, 68-as ruhákat kezdtük el! Amúgy mi rengeteg 62-eset vettünk és feleannyi 56-osat. Szerintem így pont jó volt!
2011. szept. 28. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!