Hogyan próbáljátok fel a lábára 15 hónapos gyermeketeknek a hótaposót, csizmát, béléses magasszárú cipőt? QUECHUA baba hótaposót könnyű feladni?
off !!!
Ez engem is nagyon érdekel!!Sőt az is hogy milyet vesztek télre a nagy hidegekre,hóba???
Simán ráadom a boltban, aztán fel kell állítani, mert úgy tölti ki rendesen a lába a cipőt, és akkor ha még van a cipő és a lábujjai közt egy félujjnyi hely akkor jó a méret.Általában ő rögtön elkezd benne szaladgálni a bolt közepén, és így legalább látom azt is hogy mennyire tud könnyen totyogni.
15 hónapos !kisfiú
1.vagyok
Kedves kérdező,ez a márka jó minőségű amit írtál?Tartja is a baba lábát?Látom,hogy a Decathlonban lehet kapni,de nálunk majd csak decemberben nyit,mert ha ez tényleg jó akkor várok még a megvétellel és ott is szétnézek.
én csak tavaly szembesültem ezzel, akkor egyéves volt a fiam, télen kezdett járni, így a kocsicipőt hótaposóra cseréltük. siestát vettünk, a boltban lemérte az eladó a lábát, adott egy bakancsot, ráhúztuk a visító-kapálózó gyerekre. a sarka mögött maradt még egy ujjnyi (be tudtam dugni az ujjam a cipőbe a sarka mögé), az eladó azt mondta, ez a megfelelő méret. persze a lehető legjobban ki kell fűzni, lazítani, hogy könnyen fel lehessen húzni a lábára.
most lassan kétéves, és örült, hogy szép új cipője lesz, simán felpróbálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!