Hol vásároltok babaruhát?
Facebook Marketplace-en sokszor vettem már ilyen összeállított babacsomagokat,amik sokszor meglepően jó állapotúak voltak,de én magam néhányszor azért veszek boltban is ezt-azt,hiába növi ki hamar a pici.
Ti hogy vagytok ezzel?
Kb 2 éves koráig 1 db új ruhát nem vettem.
Mind a 2 gyerek örökölt 1-1 baráttól annyit, hogy ezek is sok volt.
Vintedrol vasaroltam legtobbszor, de minel nagyobb meretrol van szo, annal nehezebb. Nyilvan jobban amortizalodnak a ruhak, ahogy elkezdodik a kuszas-maszas hozzataplalas.
Raadasul sokszor az ar-ertek arannyal vannak bajok, pl most epp tipego halozsakot akartam venni, de kepesek 8-10 ezreket elkerni olyanokert, ami szakadt, bolyhos, kifakult. Csak azert, mert liaabebe, influk altal reklámozott marka. De egy rakas fos🤣
Amugy pepco, h&m, kik, ahol a legtobbszor szoktam venni, de eloszor azert korulnezek vinteden is, ki lehet meg fogni neha.
H&M,Tesco F&F, Pepco,Sinsay,Téli-őszi koszolós vízálló overálokat mindig Vintedről veszek... Mert, sajnálok újat venni, ha úgyis a sárban fetreng benne 🤣🤣
Babacsomagokat sosem vettem, kb. 1 éves koráig csak új ruhái voltak, vagy örökölt, közeli családtól. 🤗
Én igyekszem csak annyi ruhát venni, amennyi kell. 5 éves, 3 éves lány 3 hónapos fiú. Így pl a nagyoknak van 6 -6 pólójuk. Igyekszem akciósan előre vásárolni újonnan. A drágább dolgokat használtan veszem, mostmár Vintedről. Pl vannak jó kis gyapjú holmijaik, azokat vintedről veszem, vagy a téli overált szintén. De most kelleni fog póló a nagylánynak, azt Tescoban fogok nézni, ha ott nincs, akkor c&a. Én a Pepcot, kiket nem szeretem.
A kicsinek bundazsákot, hálózsákot használtan, bodyt újonnan (ha nen örökölt eleget a lányoktol)
Miért van mindenki lepontozva, amikor mindenki a kérdésre válaszolt?
Nekünk senki nem adott egy db ruhát se, semmit (nem volt babás ismerősünk) így 56-80-as méretig marketplacen vettem sok használt, jó cuccot. Afölött viszont kevés értelmes csomag van, max 1 kabát vagy ilyesmi, de már az is olyan, hogy egy sinsay használt kabátot is felraknak 5000-ért, miközben a lidlben az új is ugyanannyi. Szóval én h&m, tesco ff, lidl/aldi vonalon vásárolok (pepco és sinsay nekem nem jött be).
A kisebbiknek elraktunk mindent, ami nem nagyon tropa, ami hiányzik, azt megveszem. Cipőt online szoktam rendelni, mert csak ddstepet veszek, más nem jó a lábukra, szóval nem is nézegetem, ha kinövik a méretet, rendelem a következőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!