Hol vásároltok babaruhát?

Figyelt kérdés

Facebook Marketplace-en sokszor vettem már ilyen összeállított babacsomagokat,amik sokszor meglepően jó állapotúak voltak,de én magam néhányszor azért veszek boltban is ezt-azt,hiába növi ki hamar a pici.

Ti hogy vagytok ezzel?

jan. 14. 18:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
68%

Kb 2 éves koráig 1 db új ruhát nem vettem.

Mind a 2 gyerek örökölt 1-1 baráttól annyit, hogy ezek is sok volt.

jan. 14. 18:25
 2/19 anonim ***** válasza:
76%
Én inkább újonnan veszek olcsóbb cuccokat, úgyis hamar kinövik. H&M, Tesco, Auchan, Pepco, Sinsay. Amikor belenő egy méretbe, akkor kezdem gyűjteni a következőt, és így nagyon sok cuki darab gyűlt össze. Nekem a csomagokban túl sok olyan volt, ami nem tetszett, inkább veszek kevesebbet, de azokat nagyon szeretem. Aztán a végén elajándékozom őket.
jan. 14. 18:28
 3/19 anonim ***** válasza:
79%

Vintedrol vasaroltam legtobbszor, de minel nagyobb meretrol van szo, annal nehezebb. Nyilvan jobban amortizalodnak a ruhak, ahogy elkezdodik a kuszas-maszas hozzataplalas.

Raadasul sokszor az ar-ertek arannyal vannak bajok, pl most epp tipego halozsakot akartam venni, de kepesek 8-10 ezreket elkerni olyanokert, ami szakadt, bolyhos, kifakult. Csak azert, mert liaabebe, influk altal reklámozott marka. De egy rakas fos🤣

Amugy pepco, h&m, kik, ahol a legtobbszor szoktam venni, de eloszor azert korulnezek vinteden is, ki lehet meg fogni neha.

jan. 14. 18:29
 4/19 anonim ***** válasza:
78%

H&M,Tesco F&F, Pepco,Sinsay,Téli-őszi koszolós vízálló overálokat mindig Vintedről veszek... Mert, sajnálok újat venni, ha úgyis a sárban fetreng benne 🤣🤣

Babacsomagokat sosem vettem, kb. 1 éves koráig csak új ruhái voltak, vagy örökölt, közeli családtól. 🤗

jan. 14. 18:30
 5/19 anonim ***** válasza:
67%

Én igyekszem csak annyi ruhát venni, amennyi kell. 5 éves, 3 éves lány 3 hónapos fiú. Így pl a nagyoknak van 6 -6 pólójuk. Igyekszem akciósan előre vásárolni újonnan. A drágább dolgokat használtan veszem, mostmár Vintedről. Pl vannak jó kis gyapjú holmijaik, azokat vintedről veszem, vagy a téli overált szintén. De most kelleni fog póló a nagylánynak, azt Tescoban fogok nézni, ha ott nincs, akkor c&a. Én a Pepcot, kiket nem szeretem.

A kicsinek bundazsákot, hálózsákot használtan, bodyt újonnan (ha nen örökölt eleget a lányoktol)

jan. 14. 18:56
 6/19 anonim ***** válasza:
74%
Sokszor adományboltban,turiban kilós ruhát. Amit nem találok azt pepco,lidl. Sokszor cserecsoportban,zero waste csoportban találok.
jan. 14. 19:03
 7/19 anonim ***** válasza:
71%
Pepco, Sinsay, néha Takko, ritkábban H&M
jan. 14. 19:04
 8/19 anonim ***** válasza:
83%
Sinsay,Kik,Pepco
jan. 14. 19:44
 9/19 anonim ***** válasza:
83%

Miért van mindenki lepontozva, amikor mindenki a kérdésre válaszolt?

Nekünk senki nem adott egy db ruhát se, semmit (nem volt babás ismerősünk) így 56-80-as méretig marketplacen vettem sok használt, jó cuccot. Afölött viszont kevés értelmes csomag van, max 1 kabát vagy ilyesmi, de már az is olyan, hogy egy sinsay használt kabátot is felraknak 5000-ért, miközben a lidlben az új is ugyanannyi. Szóval én h&m, tesco ff, lidl/aldi vonalon vásárolok (pepco és sinsay nekem nem jött be).

A kisebbiknek elraktunk mindent, ami nem nagyon tropa, ami hiányzik, azt megveszem. Cipőt online szoktam rendelni, mert csak ddstepet veszek, más nem jó a lábukra, szóval nem is nézegetem, ha kinövik a méretet, rendelem a következőt.

jan. 14. 20:03
 10/19 anonim ***** válasza:
79%
Pepco. Teljesen megfelel a picinek. Az ovisnak is ott szoktam venni ruhát.
jan. 14. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!