Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák! Ti szívesen vásárolt...

Kismamák! Ti szívesen vásároltok babaruha csomagot?

Figyelt kérdés
Annyi babaruhám (fiú és lány is) van hogy darabonként képtelenség lenne feltölteni.De látom sokan állítanak össze ruhacsomagot.Mi javasoltok mit tegyek bele?Te milyen csomagot vennél meg?
2011. márc. 7. 11:24
 1/8 anonim ***** válasza:

méret szerint csomagold külön v. úgy hogy fiú lány uniszex ruhák

és lehet úgy is hogy téli v. nyári.

nem szivesen egyébként én turizok előre vásárolok.

2011. márc. 7. 11:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Én szívesen vennék. Szerintem az a legjobb, ha nemek szerint összecsomagolod, írsz egy listát, hogy mi található benne, és úgy hirdeted meg, valami jó áron. Láttam már olyat, hogy volt benne kb 25 db ruha, (body, rugi, kiskabát stb) és 5000Ft-ért árulták. Azt is szívesen megvettem volna, csak akkor még korai lett volna. Sok sikert!
2011. márc. 7. 12:24
 3/8 A kérdező kommentje:

Nekem kicsik vannak.Kislány 80-ig és kisfiú 68-ig.

De egyéb babdolgaim is vannak.

2011. márc. 7. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy itt lehet-e, de ha igen, tennék föl a helyedben képeket is, és akkor akinek kell, írna neked privit. Most, hogy itt a tavasz, külön raknám úgy, hogy pl. tavaszi-nyári 68-74 lány, 68-as tavaszi fiú...stb.
2011. márc. 9. 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Amúgy sokan veszik, mostohaanyumék most adták el neten öcsém ruháit és vettek belőle újakat unokanővérem első babájának :)
2011. márc. 9. 19:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Aki gondolja ír és küldök képeket.
2011. márc. 9. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Tedd fel a teszveszre vagy a vaterára,én most adtam el egy ruhacsomagot,nagyon kapós volt, bezzeg amikor egyesével hirdettem senki rá se nézett. Megéri csomagban adni, próbáld meg. Válogasd szét kor és méret szerint és úgy csinálj egy csomagot.
2011. márc. 10. 20:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Ok!Köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 10. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!