Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Honnan tudom, hogy mekkora a...

Honnan tudom, hogy mekkora a babaruha, ha nincs számozva?

Figyelt kérdés

Ne haragudjatok meg, de nem nagyon tudom még,első baba! Jól gondolom,hogy a hosszát jelzi egyébként a szám? Tehát az 56-os az 56 cm, ugye! Vagy nem?

Rendeznem kellene a rucikat. Elég sokat kaptunk, de nem mindegyiken van számozás és össze kellene írnom,hogy mi az amiből kevés van esetleg és még venni kell!

Köszi!

2011. szept. 15. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy 56-os ruha nem feltétlenül 56 cm. Egy 56cm-s body elég nagy lenne. Az 56-os ruha az 56cm-es gyerekre való általában.
2011. szept. 15. 14:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlitsd össze több ruhával azt amelyiken nincsen számozás és tudni fogod, hogy nagyjából mekkora a kisruha.
2011. szept. 15. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok

Mármint olyannal hasonlitsd össze amelyiken van számozás. De gondolom ez logikus :D

2011. szept. 15. 14:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen! Logikus!:)) Köszi Nektek!
2011. szept. 15. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!