Hol vásároltok a babátoknak?
Mi idáig főleg pepco,sinsay,F&F-es ruhákat vettünk,mert gyorsan kinövi őket és miért költenénk rá annyit,de valamikor megis látni az árán a minőséget,az anyaggal nincs gond de a varrás,elég gyakran félre sikerül,ami eléggé idegesitö vasalásnál,vagy pl egyik nadrág szára rövidebb,mint a másik..🙄
Tudtok olyan boltokat,márkát,ahol jobb a minőség,de az ár sem túlságosan magas?
Pepco, kik. Van mikor jó minőségű használtat (de ez nagyon ritka) Az általánosság az, hogy nagyon sok ruhát kapunk jó minőségben elsőkézből.
Pepcoban igyekszem helyben átnézni a ruhákat mert pl nővérem nem 1x vásárolt már be fele más szárú nadrágból a lányaimnak 🙄😅 mondjuk eddig ezt leszámítva csak a bugyikkal nem vagyok megelégedve a pepcoból. Na azok tényleg hamar szétmennem a mosásban.
Pepco , kik
Aldi, ha éppen van, ott sikerült már nagyon jó minősegűt, árban megfelelőt venni. Azóta se találtam olyat.
H&M, Zara, Next, Reserved
Cipő változó, van Salus cipője, Geox, Converse, Vans, Ugg, Zara és H&M is.
HM
KiK
Tesco
Sinsay
Brendon
De vannak
next
Gap
Reserved ruháik is
Én ritkabban a pepcoban vasarolok, de legtöbbször angol hasznaltruhasnal azaz "turizok".
Ott is találni szép H&M, Baby Gap, stb markas ruhakat, amirol egy mosas es vasalas utan szerintem senki se mondana meg hogy honnan van. Szamomra penztarca barat. Cipőt azt mikor hol talalok jo árban, de azt sose turiban veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!