Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hol vásároltok a babátoknak?

Hol vásároltok a babátoknak?

Figyelt kérdés

Mi idáig főleg pepco,sinsay,F&F-es ruhákat vettünk,mert gyorsan kinövi őket és miért költenénk rá annyit,de valamikor megis látni az árán a minőséget,az anyaggal nincs gond de a varrás,elég gyakran félre sikerül,ami eléggé idegesitö vasalásnál,vagy pl egyik nadrág szára rövidebb,mint a másik..🙄

Tudtok olyan boltokat,márkát,ahol jobb a minőség,de az ár sem túlságosan magas?

2020. aug. 3. 22:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Leggyakrabban H&M. Amikor akció van nagyon jókat lehet kifogni jó áron.

Itthoni, játszós ruhákat Pepco és F&F. Olcsó, de sokszor a minősége egyezik az árával.

Mikor kisebb volt többet vásároltunk bababoltban (Asti, Mamas&Papas), de kb. megfizethetetlen és egyáltalán nem éri meg.

A cipő az, amire többet áldozunk.

Superfit, Richter, Szamos, Elefanten, de emellett persze vannak sportcipői is.

2020. aug. 4. 15:41
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2020. aug. 4. 23:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Húha, van mindenkinek elég ruhája ezek szerint, nade tapasztalat szerint lehet fikázni a pepcot, kik-et stb. én H&M-ből rendeltem rucikat 25 ezerért, de nem voltam megelégedve sem a minőséggel, sem mással. pl.: 3 body talpas nacival együttes közül egy body háta lyukas volt, másik szettnél eltért a nadrág és a body színe, egyből mostam kézzel mindent, de öblítésnél mikor csavartam nyúltak, mint az állat. Szép és divatos a fazon, nade ha fizetek érte akkor az "olyan" legyen, többet nem rendelek onnan. Tesco-ban és Lidl-ben, Aldi-ban , Pepco-ban, Kik-ben is lehet jót venni, sőt! 1-1 akciónál érdemes megvenni a nagyobbat is, mert amikor kell, akkor úgyse lesz és nem olyan árban.
2020. aug. 6. 21:18
 14/14 anonim ***** válasza:
13, a h&m felnőtt ruhákban sem az igazán minőséget képviseli, ettől fast fashion a neve, bár megjegyzem, hogy én a legtöbb onnan rendelt ruhával meg vagyok elégedve, amivel nem, annak inkàbb az anyaga kifogásolható NEKEM. :)
2020. aug. 7. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!