Hol vásároltok a babátoknak? Mi a kedvenc üzletetek?
Első babánk lesz.
Még van időnk a bevásárlásra, de szeretnék szétnézni kicsit.:)
Minden érdekel, a ruháktól kezdve a babakocsiig.
Olyat is írhattok, ami nem olyan elterjedt, mint mondjuk a ZaraKids, vagy a Mamas&Papas.
Köszönöm előre is!:)
Ruhak h&m vagy next. :)
Babakocsi es sok kellek brendonbol. Imadjuk.
Brendon, tesco és most igen jó ruhákat találtam pepcoba pedig télen nagyon gyér volt a kínálat. H-M csak piciként volt jó,86-osokból már mind póló amit nem szeretek,C-A szintén..
Brendonnal egyedüli bajom hogy mindig ugyanaz van.. mindegy hogy tél vagy tavasz vagy nyár ugyanaz a csíkos kollekció ami a könyökömön jön ki annyit változtatnak hogy ugyanazt kiadják hosszú vagy rövidujjúba. Rugik viszont gyönyörűek vannak picinek.
Tesco meg nálunk Győr mióta átalakították szintén nagyon kevés lett a választék..
Úgyhogy most örültem a pepcoba találtam szépeket.
Babaszoba bútorok,hinta,ágynemű, kiskád stb meg mind a babaszafariba vettük.
Köszönöm az eddigi válaszokat, szétnézek akkor majd. :)
Utolsó, láttad már a babaruhákat a Zarában?
Én alapból szeretem azt az üzletet, "plázás márkához" képest elég jó, de eddig nem igazán figyeltem a baba-, gyerekrészleget. Az utóbbi egy évben a legjobb barátnőm miatt oda is bementünk és egyszerűen odavagyok értük, szerintem nagyon édesek. És az ára sem vészes, kb. olyan, mint a H&M, ahogy tapasztaltam.
A fiaimnak en is foleg h&m, tesco. A lanyomnak viszont nagyon szeretem a zarat. Dragabb alapbol, mint a h&m, de nagyon sok minden van tok jo aron is. Szerintem is gyonyoruek. Viszont neha az anyaga nem tul jo. Azaz sokszor kevert, nem 100% pamut, nalam meg 3bol ket gyereknek erzekeny a bore.
A pepco meg baromi olcso, de nagyon rossz minosegu a legtobb (vekony, pikkpakk kiszakad a patent mellett, muszalas). De ott is szoktam neha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!