Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol vásároltatok/vásároltok...

Hol vásároltatok/vásároltok babaruhákat?

Figyelt kérdés

Nézegetem a vaterát, annyi szép baba holmi van ott is, újan is meg épp hogy használtam. Érdemes ott venni? Még egyenlőre nincs összehasonlítási alapom. Tescoba szoktam még látni nagyon jó kis darabokat.

Ti hol vásároltok?

2011. ápr. 1. 07:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

angol turi

bizományi

C&A

kik

ebben a sorrendben

2011. ápr. 1. 07:32
 2/13 anonim ***** válasza:

Tesco

Kik

Auchan

C&A

Ebben a sorrendben (sajna itt nincs turi, pedig oda mennék először).

2011. ápr. 1. 07:39
 3/13 anonim ***** válasza:

A Tescos cuccok aranyosak, jó minőségűek. Nekünk onnan van a legtöbb ruhánk - mármint a Picinek. Egyetlen hátrányuk, hogy sok mosás után picit megfakulhatnak.

A turik nagyon jók, sok különleges és márkás darabot ki lehet fogni. Onnan is beszereztünk néhány darabot.

A többit kaptuk egy ikres családtól - szóval el vagyunk látva:o)

Egyébként még a Scamp cuccokat szokták nagyon szeretni. Egy bodynka van is és tényleg nagyon jó!

2011. ápr. 1. 07:42
 4/13 anonim ***** válasza:

Én szoktam a vaterán-teszveszen is vásárolni, illetve én lakótelepen lakom, és szinte minden második hónapban van bababörze, legfőképp ott. Lassan 8 hós a babám, de még semmit nem vettem üzletben, és nem bántam meg, gyönyörű holmijai vannak, sőt az első adagot amit már kinőtt, eladtam a vaterán, és abból vettem neki most a tavaszi cuccokat a börzén. :-)

Nyugodtan vegyél a vaterán, csak kérdezz mindenre rá, meg ne felejtsd el, hogy ha postán küldős, akkor még rászámold a postaköltséget, ha ilyen van, akkor attól az illetőtől érdemes többmindent rendelni.

Amúgy Én mindig úgy keresek elsőre, hogy beütöm, hogy mit keresek, és az árat amit max. rászánok. Aztán leszűkítem Bp.-re, mert itt lakom.

Ha találok szuper, akkor rákérdek hogy kb. hol lehet átvenni, és döntök, hogy megéri-e elmenni érte, vagy sem. Ha nem találok, akkor nézem a vidékieket is.

De szoktam ritkán turizni is, csak azt a babám nem jól tűri...:-)

2011. ápr. 1. 07:44
 5/13 anonim ***** válasza:
én a vaterán és turiban, még nem vettem egy ruhát se neki üzletben pedig már lassan 9 honapos.. gyönyörü ruhák vannak a vaterán, és a turiban is. multkor 17 db rugit turtam 3700 ft volt..
2011. ápr. 1. 08:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Angol turi, Tesco, C&A, Vaterába és Teszveszbe eddig mindig csalódtam(4-5 alkalommal vettem onnan).
2011. ápr. 1. 08:34
 7/13 anonim ***** válasza:

C&A, H&M, KIK, turi, ritkábban Auchan,

tescoban soha, drága és nem jó minőségű

2011. ápr. 1. 08:50
 8/13 anonim ***** válasza:
Tesco, turi, kínai boltok
2011. ápr. 1. 09:24
 9/13 anonim ***** válasza:

Háda

Tesco

Auchan

C&A

H&M

2011. ápr. 1. 09:36
 10/13 anonim ***** válasza:

Vatera, Teszvesz -és sokszor az ott "megismert" anyukáktól később is.

Néha turkáló, ritkábban Tesco, Auchan, ha nagyon akciós valami.

2011. ápr. 1. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!