Mennyi idős korig adtok a gyerekre télen overált? Gondolom oviba, bölcsibe praktikusabb, mert ìgy nem kell harisnya, legalább azt nem kell állandóan le-fel venni.

Figyelt kérdés
nov. 22. 16:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
55%
Ha az egyberészesre gondolsz, 1 éves koruk óta nem olyat adok rájuk, hanem ezt a két részes sínadrág-síkabát párost. Azért ezt kapják, mert sokat ülnek még a földön, hidegben, és ebben tuti nem fáznak. Viszont így nem kell külön kabát, ha "csak úgy" menni kell valahova.
nov. 22. 16:25
 2/16 anonim ***** válasza:
31%
Bocs, lemaradt, 3-1 évesek, de amíg hajlandóak azt hordani, amit adok rájuk, ezt fogják kapni. 1 voltam.
nov. 22. 16:26
 3/16 anonim ***** válasza:
59%

"Gondolom oviba, bölcsibe praktikusabb, mert ìgy nem kell harisnya, legalább azt nem kell állandóan le-fel venni."

Ezt itt mondjuk nem értem. Nálunk minden gyerek harisnya és rövidnadrág vagy szoknya/kisruha kombóban van bent. Senki nem húzgál harisnyát fel-le

nov. 22. 16:29
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
Oviban már nem adtam rá overalt, de szerintem van akin az volt. Téli nadrágot (sinadrag) felvette a benti nadragra és úgy ment oviba. Így csak le kellett venni a telit, ha kimentek az udvarra felvette.
nov. 22. 16:58
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

3, én csak itt a gyakorin olvastam még, hogy fiúk harisnyában legyenek az oviban, se élőben sose láttam ilyet.

Egyébként lányom se harisnyát vett az overál alá a hétköznapokban, hanem leggingset. Csak ünnepeken húzott harisnyát. Fiam meg melegítőben volt bent.

Egyébként a kérdésre:

alsóban még nagyon sokan hordanak overálnadragot ilyen időjárásban, mint a mai havazás.

Egyrészest én addig adtam, amíg nem járt közösségbe. A kétrészest könnyebben felvette oviban.

nov. 22. 17:04
 6/16 anonim ***** válasza:
83%

Én se láttam még olyat, hogy harisnya-rövidnadrágban lennének gyerekek, csak itt olvastam ilyet, mindenki melegítőnadrágban jár.

Nekem 3,5 éves amúgy, nyilván adok rá overált, hiszen sima benti ruha hamar átazna, ha szaladgálás közben elesik, meg hideg is lenne, itt igazából mindwen gyereken van overál, 1 vagy kétrészes.

nov. 22. 17:48
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Én se értem a harisnyát...leggings van a lányokon az oviban.

Bölcsiben egyberészes overál volt rajta. Oviban kétrészes, külön overál nadrág és kabát.

nov. 22. 17:48
 8/16 anonim ***** válasza:
73%
2 évesen volt egybe részes rajta, azóta sinadrag, kabát. Sose volt harisnyába a fiam 🤣 melegítő és rá ez.
nov. 22. 17:51
 9/16 anonim ***** válasza:
Adnék én a 4 évesemre overált, de kikéri magának, ő nem hajlandó felvenni. A sínadrágért is úgy kellett ma reggel könyörögni neki, hogy ne ázzon át, amúgy hűvösebb időben meg az oviban "kintre" kap egy extra nadrágot, amit felvesz/levesz, és az alatta levő "normál" nadrág/harisnya nem piszkolódik. Szóval egy ponton túl már nem az én döntésem :D A kicsi 2 éves, ő még overált kap. Amúgy a nagy is tavaly még overálban ment oviba, azóta lett ilyen határozott véleménye a divatról.
nov. 22. 18:07
 10/16 anonim ***** válasza:
Nagycsoportban adtam még rá egybeoverált, iskolában már nem vette fel, szerinte ciki.
nov. 22. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!