Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Testhőmérséklet állandóan...

Testhőmérséklet állandóan magas terhesség alatt? Tudom hülye kérdés de hűvösebb lakásban is magasabb marad? Bővebb információ lent

Figyelt kérdés

4 hét+3 nap,mellérzékenység, kimaradó menstruáció, pozitív teszt.

Már a 2 reggel,hogy hasmenésem volt(közben ittam Magnosolvot) és a Jutavit terhes vitaminját szedem.

A ma reggeli hasmenés gyomorgörcs.. ,nem rég mért hőmérsékletetem 36'3.

Ez vajon lehet vetélés? :(

okt. 24. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít a napközbeni hőmérsékleted.
okt. 24. 15:21
 2/8 A kérdező kommentje:
A mellem sem annyira érzékeny mint például tegnap! Tudom,tudom.. túl reagálom de nagyon félek!
okt. 24. 15:44
 3/8 anonim ***** válasza:
A 36.3 kicsit még alacsony is. 36.5 a normál testhőmérséklet.
okt. 24. 16:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Most estére feljebb ment,36.8!
okt. 24. 18:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne aggódj ezen, én is méregettem az elején sokszor és ritkán volt 36,5-6 felett. Legtöbbször inkább alatta.. most 16 hetes vagyok és minden rendben:)
okt. 24. 20:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A 36.8 is normális testhő.
okt. 24. 20:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Kicsivel volt erősebb görcs az elején? Főleg estére és reggel érzem.
okt. 24. 22:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia, 5-ös vagyok, nekem néha görcsölt a hasam.. mintha meg akarna jönni, de nem volt annyira intenzív fájdalom. Sose tartott tul sokáig, általában magától elmúlt pár perc alatt.. próbálj meg ne aggódni, igaz enis végig aggódtam az első 13 hetet, s még most is .. :D mindig van min, most épp a 2. Genetikai vizsgálatot várjuk nagyon.. (17hetes kismama)
okt. 26. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!