Az óvónő állandóan panaszkodik a gyerekemre. Mit tegyek? Ez a harmadik év már, egy apró jó szava sem volt tá sosem. Már félek érte menni délutánonként, mert tudom, mit kapok...
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 11:28
2/18 anonim válasza:
És mennyire jogos, illetve mi a baja a gyerekkel????
3/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy azt én sem tudom, hogy jogos e. A gyerek is máshogy meséli el a dolgokat, a többi gyerek is, meg a másik óvónő is. De már nagyon rossz érzés. Sajnos a stílusa is megvan hozzá, ő nem az a fajta próbálok segíteni, ha valamit úgy látok- néni. Ha van is erre hajlandósága, úgy kezdi a mondatot, hogy "ha én nevelném, akkor...". 3.éve megyünk igy...
tegnapelőtt 11:51
4/18 A kérdező kommentje:
Tegnap amúgy az volt a baja, hogy nem tartotta a színeket a papíron. Lilára színezte a macskát, meg ilyenek. És mondta, hogy ez nem lesz így jó. A gyerek azt mondta erre, hogy így viccesebben néz ki a macska. Ilyen szintű dolgok. Csak minden napra van valami, és sok.
tegnapelőtt 11:55
5/18 anonim válasza:
Hát én úgy elküldeném a p.ba az ilyet, hogy csak nyekkenne.
Azért csinálja mert engeded.
6/18 anonim válasza:
Simán elküldöm a fenébe. Nálunk bölcsis dadus szólt be elsőnao,visszaszóltam. Azóta nyugi van.Ez volt 1 éve,hülye lennék évekig szenvedni...
7/18 A kérdező kommentje:
Azért kérdezlek itt titeket, h mit tennétek, mert szerintem is az lenne a helyes, ha mostmár nem csak bólogatnék... De annyira a tanár az úr mindenhol, nem akarok olyan lenni, aki kötözködik
tegnapelőtt 14:50
8/18 anonim válasza:
Ha három éve jár oviba, akkor lassan iskolás. Tetszik vagy sem, a nullát sem írhatja majd másképp, csak mert az jobban tetszik.
Lehet, hogy az óvónéni tuskó, de azért a gyereknek se ártana már lassan megérteni, hogy mikor lehet lila a macska meg mikor nem.
9/18 anonim válasza:
Gondolom, a gyereked az a mindig "jófejkedő" típus, ami egy idő után nagyon unalmas és fárasztó. Ha így viselkedik 3 éve, elhiszem, hogy az óvónőnek nem poén, mikor a lassan iskolába menő gyerek lilára színezi a macskát, zöldre az embereket, utána pedig röhög a pofájába és megvonja a vállát.
10/18 anonim válasza:
Utolso, ez vicc amit irsz. A szinezes lenyege a fantazia, ovodas, hadd rajzoljon amit akar. Ezert en kirohognem az ovonot mad. Nekem is elment erre 1 evem,minden du panasszal vadmrtak. A tokom kivolt mar veluk, egy ido utan mondtam,oldjak meg, otthon en nevelem szabalyozom, az oviban ok. Kesz. Nem tudok mar mit tenni vele otthon sem. Allitsam orankent buntetesbe?? Legyen egeszseges es kesz, a tobbit en mar letojom. Vannak baratai,ugyes,okos, aztan neha rosszalkodnak, vagy osszeverekednek a fiuk. Nem mindenjinek szobanoveny tupus a gyermeke. Meg tudod nem kellett volna 28!gyereket felvenni 1 szobaba. Iszonyat. Ebbol 20 eleven fiu. El tudjatok kepzelni?? Ha mind jo lenne akkor is megorulne toluk az ovono. A gyerekeket nem viszik ki elegszer. Osszel tavasszal is bent tapsikolnak helyette. Most erre mit mondjak. Az hogy megserul (verzik)a gyermekek az rendszeres, sosem ernek oda megelozni a bajt. Ugyhogy en befejeztem veluk,mindig megmondom,hogy vegre 2 ev utan nem arrol szol az eletunk,hogy 1,5 hetente lazas es tp. Az hogy rosszalkodik bent, pont nem erdekel mar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!