Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Az óvónő állandóan panaszkodik...

Az óvónő állandóan panaszkodik a gyerekemre. Mit tegyek? Ez a harmadik év már, egy apró jó szava sem volt tá sosem. Már félek érte menni délutánonként, mert tudom, mit kapok...

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 11:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
24%

"Legyen egeszseges es kesz, a tobbit en mar letojom."

Szép jövő elé néz a kis börtöntöltelék Ödönke akkor.

tegnapelőtt 17:39
 12/18 anonim ***** válasza:
52%
Bírom, hogy a kezelhetetlen gyereket "nevelők" szerint a normális gyerek szobanövény.
tegnapelőtt 18:20
 13/18 anonim ***** válasza:
27%
Vidd át másik óvodába. Elég idő van az iskola kezdésig szeptemberig. Ha más óvónő is ezt mondja gondold át a dolgot.
tegnapelőtt 21:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt rossz helyen kérdezel. Szét fognak szedni a válaszadók.

Én őszintén nem foglalkoznék vele.

Az én gyerekemmel is ezt csinálták. Elismerem volt némi alapja. Sni-s a gyerekem, hiperaktív. Én elvittem kivizsgáltatni, hordtam pszichológushoz, meg fejlesztésre. Ennél többet szülő nem tehet érte, mint amit én tettem a gyerekemért.

Ennek ellenére minden áldott nap azzal fogadott az óvónő, hogy már megint mit csinált a gyerekem. De volt olyan, hogy mentem a gyerekért, és megkérdeztem tőle, hogy jó voltál. És mondta, hogy igen, anyu, ma nem volt semmi balhé. Erre odajött a nő, és elkezdte mondani, hogy ja, balhé nem volt, de azért azt nem mondaná, hogy jó volt, mert nem ette meg a főzeléket. Akkor már nekem is eldurrant az agyam, és beolvastam neki. Megmondtam neki, hogy ami nap közben az óvodában történik, azt nekik ott kell megoldani (amúgy én is pedagógus vagyok, és ez az alapelv, elvileg). Én nem voltam ott, én nem tudok segíteni. Legyen kreatív, oldja meg. Mit nekem panaszkodik folyamatosan. Erre megsértődött, otthagyott. Utána nem jött többet oda panaszkodni, de még az utcán is elfordul, ha meglát.

Mondanám, hogy váltsatok óvodát, de azért az elég nehézkes szokott lenni.

tegnap 22:03
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
11es. Ne aggodj,nem.lesz Odonke bortontoltelek azert, mert nem all vigyazban egesz nap hanem eleven. Nyilvan azt szeretik aki zl a foldon es meg se mukkan vagy rajzolgat. A lanyokkal stokas szerint fele baj sincs. A nagylanyommal vegigjartuk a 2 ev bolcsi 3 ev ovit ugy,hogy nem volt ra panasz! Imadtak. Aztan jott a fiam es hat kisordog. De tudod mit egeszseges. Olyan terhelt,komplikalt,verzos terhessegbol van,hogy mar 5.heten osszepakoltattak küretre. Utana vegig a veteles,extrem koraszules hataran. Megvetetettk a 40es ruhakat es garantaltak h extrem koraszulott lesz. En vegig sirtam stresszeltem a terhesseget. Szulesnel lila volt,nem sirt fel. Utana az hogy 10/9es apgar lett es ugymond egeszseges egy csoda. Aztan jonnek az ovonok,hogy Odonke ma lerombolta a Pistika tornyat. Haat. Nah. Vannak fontosabb dolgok.
ma 15:17
 16/18 anonim ***** válasza:

"Nyilvan azt szeretik aki zl a foldon es meg se mukkan vagy rajzolgat."

Az se jó nekik. 😀 Egyik fiam ilyen, reggel beadom, beül hátra egy kiskocsival a kezében, délben megyek érte, kb onnan áll fel. Nem szól senkihez. És ez se jó nekik. A másik fiam nem rossz, de szereti a nagymozgásos játékokat, benne van a hülyeségekben, mindennel szeret játszani, és imád udvaron lenni. Az se jó, mert nem bírják a tempóját...

Kezdem úgy érezni, nincs megfelelő gyerek az óvónők számára.

ma 15:59
 17/18 anonim ***** válasza:
11# milyen szár alak vagy basszus nézz magadba nehogy a te gyereked legyen olyan , hogy lehetsz ennyire rosszindulatú
ma 16:33
 18/18 anonim ***** válasza:

Légy egy kicsit talpraesettebb.

Állj ki a fiadert , helyetted senki se fog kiállni.

Ha nem megy szépszóval atiratod másik ovoba de ha ... vagy akkor mi a...csináljunk?

ma 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!