Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Melyik textilpelenka vált be...

Melyik textilpelenka vált be nektek? Hol vettétek?

Figyelt kérdés

A pepcos nekem nem jött be, nagyon vékonynak találom. Vastagabbat tudnátok ajánlani?

Anyukám mindig emlegeti a régi szlovák és lengyel textilpelenkàkat,. állítólag azon nagyon strapabíróak és vastagok voltak. Szuper lenne ha olyan minőségűt tudnék valahol venni. :)

okt. 26. 14:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

A DM-ben vetteket szeretem a mai napig, pedig már második gyereknél nyúzzuk őket. Talán 2 vagy 3 volt egy dobozban, nagyobb méretűek.

Illetve van egy pár Mülleres, azok brutál összementek a sok mosástól, de annyira jó puha anyaguk van, hogy nagyon szeretem.

A Pepcosokra nem tudok mit mondani. Van azokból is egy rakás. Annyira összementek mostanra, hogy kb. használhatatlanok. Arra jó, hogy böfi után megtöröljem a lánykám száját vele, vagy ha csöpög a tejem, bedugjam a trikómba.

Szóval igazából mindet használjuk, de más-más a funkció. :D

okt. 26. 15:03
 2/16 anonim ***** válasza:
A Babybruin nem jött be, hiába írják rá azt, hogy cseh. De legalább olcsóbb volt (most 650+ Ft). Amit szeretek, az a T-tomi, ebből is a 80-80 centis, de ez nem olcsó (most 800 Ft körül van egy darab). Én pelenkának is használom, így megéri az árát. De baba alá vagy büfikendőnek megteszi a Babybruin is.
okt. 26. 15:07
 3/16 anonim ***** válasza:

Dm (mintas)ikea es brendon. A muszlin anyag volt a kedvencem, szuper puha, kellemes tapintasu, ezer mosastol se lett kemeny, erdes (szaritogep nalunk nincs).

De azok azert dragabbak, azokat vettem a brendonban.

okt. 26. 15:11
 4/16 anonim ***** válasza:
Mi dm-ben vettük. Ezerszer mostam, fehérítettem, klóróztam, hypoztam őket és még mindig remekül bírják.
okt. 26. 15:16
 5/16 anonim ***** válasza:
XKKO és Ikeás vált be.
okt. 26. 15:16
 6/16 anonim ***** válasza:
1# vagyok, én nem a babybruinra gondoltam a dm-es alatt. Abból is van, de nekem az semleges. Megteszi, de nekem nagyon sprőd lett a mosások után és a méretét sem kimondottan szeretem. Viszont most direkt rákerestem én nem találtam már online azt a mintás félét, amit én nagyon szeretek, pedig nekem a legjobb.
okt. 26. 15:19
 7/16 anonim ***** válasza:

Nekünk szerintem van vagy 10 féle, mert kaptunk is meg vettem is. Ami szerintem kimagaslóan jó, az aldis, de az nincs mindig. Ahhoz nagyon hasonló az ikeas, azután nekem a t-tomi meg a tescos, ami nagyon tetszett, ezek mind bírják az örökös mosás szárítás köröket. Van pár kézműves, muszlin anyagú, azok nagyon pihe puhák, de szerintem amennyibe kerülnek, annyit nem érnek. A babybruinosok sprődek lettek, a pepcos összement.

Ha aldisat nem találsz, ikeásat vennék vagy tescosat, azok szerintem mindig kaphatók.

okt. 26. 17:33
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám méteráru boltban vett textil pelenka anyagot és beszegte. Volt mintás is többféle, előre meg lehet tapogatni melyik tetszik és olcsóbbra is jön ki.
okt. 26. 19:44
 9/16 anonim ***** válasza:
A rossmanos még nem jött be, ilyen kis maci mintás, gagyi, osszemegy.
okt. 26. 20:10
 10/16 anonim ***** válasza:
Aldis a legjobb, de hogy mikor lehet venni, azt nem tudom
okt. 26. 21:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!